Cemal Hünal'ın Survivor adasında neden diskalifiye edildiği sonunda ortaya çıktı

Survivor adasındaki zorlu parkurlar bir kenara, diğer taraftan adaya uyum sağlamakta diğer büyük zorluk olarak görülüyor. Yarışmacılar yapımcılarla konuşarak adaya teker teker veda etmeye çalışıyor.

TV8 ekranlarının heyecanlı yarışmalarından biri olan Survivor yarışmasında gerilim giderek artıyor. Zorlu parkurlardan dolayı birçok yarışmacıysa sakatlık yaşıyor ve adaya hatta büyük şampiyonluk hayallerine bile veda etmek zorunda kalıyor. Sadece sakatlık gibi durumlarda değil aynı zamanda adaya uyum sağlayamayan ve zorlanan yarışmacılarda, yapımcılarla konuşarak yarışmaya veda ediyor.

Adada gerek performansıyla gerek takımına verdiği stratejilerle adını büyük bir şekilde duyuran Hünal, sürpriz bir şekilde sakatlanmış ve adaya veda etmek zorunda kalmıştı. Adaya vedasının hemen arkasından milyonlarca kişi Cemal Hünal’ın ne olacağını merak etmeye başladı. Arkasından Cemal Hünal hakkında ortaya çıkan iddia milyonlara şok etkisi yarattı. Binlerce kişi çıkan haberden sonra Survivor yarışmasından ayrılmasının sebebini bu olarak düşündü.

Mendırman Celaleddin (Ben Celaleddinim) isimli yapımda yer alacağı ortaya çıkan Cemal Hünal’ın elinden Acun Ilıcalı değil ama Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul gibi önemli tarih yapımlarının yapımcısı tuttu. Yarışmadan ayrılmasıyla büyük yankı uyandıran Cemal Hünal bir tarih dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Cemal Hünal’ın dizisi ne zaman başlayacak?

Survivor yarışmasından ani bir şekilde ayrılan Cemal Hünal yeni dizide boy gösterecek. Dizisinin yayın tarihi ise 14 Şubat olarak açıklandı. Bu akşam ekranlara gelecek olan dizinin ayrıntılarıysa ortaya çıktı. Harzemşah’ları anlatacak olan dizinin senaristi ise Mehmet Bozbağ gibi başarılı bir isim olacak. Bunun yanında ekranlara iddialı bir şekilde giriş yapacak olan dizinin yapımcı koltuğunda ise Kazakistanlı Nurgissa Almurat oturacak.

Şuana kadar yapılmış en hacimli dizi olarak tarihe yazılacak olan yapımı seyircilerse büyük bir merakla bekliyor. İlk bölümü bu akşam ekranlara gelecek olan dizide Cemal Hünal’ın karakteri de en çok merak edilen konular arasında yerini aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Mayıs 2024 Audi fiyat listesi yayınlandı ve 1,9 milyon liraya sıfır Audi alma fırsatı sunuyor!
Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı