Cemile Bayraktar kovuldu!

Dün akşam Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Mavi Marmara gemisi için "Siz kalkıp da Türkiye'den böyle bir yardım götürmek için günün Başbakanı'na mı sordunuz" dediği anlarda, Yeni Şafak gazetesi yazarı Cemile Bayraktar...

Dün akşam Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Mavi Marmara gemisi için "Siz kalkıp da Türkiye'den böyle bir yardım götürmek için günün Başbakanı'na mı sordunuz" dediği anlarda, Yeni Şafak gazetesi yazarı Cemile Bayraktar Twitter'dan, "Aslan parçası, İHH'ya vurma da sana vurmayalım, sen Gülen ve Altanlar ile liberalizmi sek içerken, İHH Gazze tünellerindeydi.." ifadelerini kullanmıştı.

Cemile Bayraktar, tam da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İHH'yı eleştirdiği dakikalarda attığı tweet'ten sonra uzun süre Erdoğan'ı kast etmediğini söylemişti.

Bayraktar, Cemil Barlas'ı hedef aldığını iddia ederek "Şunu Erdoğan için yazmadığımı & Erdoğan konuşmadan önce yazdığımı biliyorlar ama muhalefetin trolleri zam istiyorlar" açıklamasında bulundu.

Bayraktar daha sonra ise Cemil Barlas’la ilgili attığı tweet nedeniyle Aktüel’deki yazılarına son verildiğini öne sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Mayıs 2024 Audi fiyat listesi yayınlandı ve 1,9 milyon liraya sıfır Audi alma fırsatı sunuyor!
Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı