CHP Genel Başkan Yardımcısı Aksünger: Parti içi iktidar savaşı...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke’nin istifasını değerlendirdi. Aksünger, “Herkesin birden aynı dinamikten bunu yapmasını ben sadece ve sadece parti içi iktidar savaşı olarak görüyorum''...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke’nin istifasını değerlendirdi. Aksünger, “Herkesin birden aynı dinamikten bunu yapmasını ben sadece ve sadece parti içi iktidar savaşı olarak görüyorum'' dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, CNN Türk yayınına katıldı. Aksünger, Selin Sayek Böke’nin istifasının kendileri için sürpriz olduğunu söyledi. Aksünger, Böke’nin toplantılarda bir itirazını olmadığını belirtti.

'BİZİM İÇİN SÜRPRİZ OLDU'
Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ın disipline sevk ediliği parti meclisi toplantısında kararın oybirliği ile alındığını hatırlatan Erdal Aksünger, “Eğer gerçekten birileri rahatsız olduğunu söyleyecekse, karara şerh düşmesi gerekirdi. O açıdan bizim için sürpriz oldu'' dedi.

Selin Sayek Böke ile görüşemediğini aktaran Aksünger, İstanbul’da olduğunu ve Ankara’ya gidince görüşeceklerini dile getirdi.

'PARTİ İÇİ İKTİDAR SAVAŞI'
Aksünger, “Konunun ne olduğuna bakmak lazım. Ben de şimdi konuyu çözemiyorum. Tam üst üste gelmesi, herkesin açıklamalarının bu yönde olması, partiyi karıştırmak daha doğrusu kaotik bir ortama sürüklemek gerçekten sıkıntı verici bir konu. O yüzden herkesin birden aynı dinamikten bunu yapmasını ben sadece ve sadece parti içi iktidar savaşı olarak görüyorum'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara'nın 40 senedir bitmeyen oteli satıldı: Yeni sahibi çok tanıdık bir isim!
Sadece o şehirde bulunuyor, ‘Osmanlı domatesi’ deniyor: 22 çeşidi 250 bin tane bulunuyor!
129 senedir şifa dağıtıyor fakat kimse bilmiyor! Dünyanın en şifalı suyu oradan fışkırıyor
Hatay’da hak sahipliği itirazları için 15 gün süre tanındı
Modanın odağı: Met Gala gecesi heyecanı! Birbirinden ünlü markalar göz kamaştıracak!