Çukur dizisinde Yamaç köşeye sıkıştı! Bu hafta Vartolu ölümü tadacak! Ortalık fena karışacak! Kulkan bile işin

Show TV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Çukur dizisinde dengeler değişiyor. Her bölüm heyecanı üst seviyeye taşıyan başarılı yapımda son 4 haftadır ise diziden ayrılan birçok isim olmuştu.

Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Burak Dakak gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizi, ülkenin gündemine bomba gibi düşen dizilerden biri olmuştu. Çukur setinin çekildiği semte binlerce ziyaret düzenlenmiş, oraya giden Çukur hayranları fotoğraflarını paylaşmıştı.

Celasun ile başlayan ölümlere önce Karaca, daha sonra Kulkan en son Emmi eklenmişti. Bu hafta kimin öleceği merak konusu olurken cevap Vartolu oldu. Mecazi anlamda ölümü tadacak olan Çukur'da fiziki bir ölüm olmayacak ama eski Vartolu çoktan ölmüş olacak. İşte merak edilen tüm detaylar...

Pazartesi günü ekranlara gelen başarılı dizide, Kulkan karakteri iki bölüm önce veda etmişti. Fakat Vartolu için bıraktığı mesaj dengelerin değişmesine neden olacak. Israrla Amca'nın yanında kalmayı tercih eden Vartolu'ya Kulkan'ın mesajı seyircilerde büyük bir şok yaşatacak. Peki, Kulkan ne diyecek?

Kulkan karakteri; "Sevgili Vartolu Saadetin, şuan da telefonundan bu telefonu izliyorsan eğer sevgili amcan beni çoktan öldürmüş demektir. Şimdi sana o çok sevdiğin amcanın hiç bilmediğin bir yanını anlatacağım. Nerden başlasam..." sözlerini dile getiren Kulkan, Amca hakkında çok büyük bir sırrı itiraf edecek.

Vartolu ise Kulkan'dan duyduklarıyla birlikte büyük bir şok içinde kalacak. Sevilen oyuncu, Kulkan'dan duydukları karşısında eski Vartolu'yu öldürecek. Yamaç'ı köşeye sıkıştıracak olan bu bilgi ise ortalığı fena halde karıştıracak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.