Çukur dizisinden Yamaç'ın canı ciğeri gidiyor! Vedası resmen açıklandı, Çukur yarım kalacak! O isim her ş

Show TV ekranlarının en beğenilen yapımlarından biri olan Çukur dizisinde son 4 bölümdür yaprak dökümü yaşanıyor. Celasun'un ölümüyle başlayan vedalar her hafta bir ismi daha diziden çıkararak devam ediyor.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez gibi isimlerin bulunduğu başarılı yapım ilk bölümde Türkiye'ye damgasını vurmuştu. İlk sezonunda yaşanılan gelişmeler birçok mahallenin duvarlarında Çukur'un sembolüne bile konu olmuştu. Dizinin çekim yapıldığı yere ise birçok isim akın akın gitmiş, fotoğraflar çekilmişti.

Dizinin son bölümü dün akşam ekranlara gelmiş ve Emmi karakterine hayat veren Kadir Çermik, diziden ayrılmıştı. Kubilay Aka, Ece Yaşar ve Genco Özok'tan sonra Kadir Çermik'in vedası çok konuşulanlar arasında girdi. Twitter'da 'Emmi' etiketi altında atılan tweetler ülkenin gündemine bomba gibi düştü. Şimdi ise bir ismin daha diziden ayrıldığı ortaya çıktı.

Dizinin yayın hayatına başladığı ilk günden beri var olan ismin vedası ise sosyal medyaya damgasını vurdu. Birsen Altuntaş'ın haberi binlerce kişinin isyan etmesine neden oldu. Bu isyanın altında yatan sebep ise diziden hep kemik isimlerin ayrılmasından kaynaklandı. İşte diziye veda edecek o isim...

Cumali diziye veda ediyor!

Yamaç'ın canı ciğeri olarak bilinen Cumali karakterine hayat veren Necip Memili, dizinin finaline birkaç bölüm kala diziden ayrılacak. Diziden ne zaman ayrılacağı yönündeki iddialar ise giderek artıyor. Tahminlere göre ise Necip Memili, diziye 2 veya 3 bölüm sonra veda ederek; Kanunsuz Topraklar dizisinde rol almaya başlayacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek
Sıfır araç fiyatına zam yapılamayacak! Devam eden zam skandalına son
Yenilenen Cupra Formentor: Düşük bütçe ve hız arayanlara dikkat!
Mercedes-Benz'de bir dönem sona erdi: Artık Apple CarPlay desteklenmiyor
Çinliler sonunda bunu da yaptı: 440 bine sıfır lüks otomobil!