Danla Bilic çok para kazanmıyoruz dedi ama bikinisinin fiyatı dudak uçuklattı

Damla Bilic geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın programına konuk olarak katıldı. Bilic, sanıldığı gibi çok para kazanmadığını dile getirdi. Ama instagram'da giydiklerini paylaşan ünlü fenomen, takipçilerini şaşkına çevirdi.

Youtube’da çektiği makyaj videolarıyla bir anda ünlenen ve adını tüm Türkiyey'ye duyuran Danla Bilic, tüm dikkatleri üzerine çekmiş ve oldukça büyük bir takipçi kitlesine ulaşmıştı. Ünlü fenomen geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında yeni bir paylaşım yaparak Dubai’de olduğunu dile getirmişti. Bu paylaşımın ardından Danla Bilic beraberinde yeni bir konuyu getirerek milyonların kendisini eleştirmesine neden oldu.

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Danla Bilic, lüks harcamaları ve gittiği tatil yerleriyle adından sık sık söz ettiriyordu. Ünlü fenomen geçtiğimiz günlerde bir programa konuk olmuş ve “Yatarak para kazanıyor!” tepkilerine, “Ben bu işi hiç anlamıyorum. E madem böyle düşünüyorsun gel sen de yap. Niye duruyorsun? Ayrıca öyle sanıldığı gibi de çok para kazanmıyoruz biz!” yanıtını vermişti. Danla Bilic’in bikini fiyatı ise eleştirilere neden oldu.

Son zamanlarda takipçi kitlesi tarafından yakından takip edilen ve büyük değişimiyle ekranlarda yankı uyandıran Danla Bilic, geçen gün sosyal medya hesabı üzerinden Dubai’ye gideceğini duyurmuştu. Ünlü fenomenin hem az kazandığını söyleyip hem tatile gidip hem de son derece uçuk fiyatlı bir bikini alması, takipçileri tarafından eleştirilmesine neden oldu.

Danla Biliç’in bikinisi ne kadar?

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Miami tatilinde giymeyi tercih ettiği bikinisi ve elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı. Ünlü fenomenin aldığı bikinin fiyatının 2.116 TL ve elbisesinin fiyatının 4.119 TL olduğu ortaya çıktı. Bu durumun ardından sosyal medya kullanıcıları Danla Bilic’in çok kazanmadığı halde nasıl böyle pahalı ürünler aldığını merak etmeye başladı.

“Sanıldığı gibi de çok para kazanmıyoruz!” diyen Danla Bilic’in bikinisinin 2.116 TL ve elbisesinin 4.119 TL olduğunu duyanlar büyük bir şok yaşadı. Twitter kullanıcıları konu hakkında, “Nasıl kazanmıyorsa, benim onları almam için 3 ay ekmek yememem lazım!”, “Sözde kazanmıyor işte!” sözlerini dile getirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Mayıs 2024 Audi fiyat listesi yayınlandı ve 1,9 milyon liraya sıfır Audi alma fırsatı sunuyor!
Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı