Demet Akalın ilk kez doğru yazdı

Şimdiye kadar sosyal medyada sürekli olarak yanlış yazımlarıyla gündeme gelen ve sık sık bununla ilgili mizah sayfalarına konuk olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün akşam yaşanan olay sonrasında ilk kez doğru yazdı.

Güzelliği ve kariyerindeki başarısıyla her zaman takdir edilen ve magazin dünyasının en sevilen isimleri arasında yer alan Demet Akalın, dün akşam 20:41’de paylaştığı tweetle yeniden gündeme bomba gibi düştü. Yaptığı hemen hemen her hareket gündem olan ünlü şarkıcının bu tweeti doğru yazması, takipçileri kadar bizleri de şaşırttı.

 

Demet Akalın, tam 7 aydır hemen hemen her gün, her gün olmadığında ise 2 günde bir gündeme geliyor. Açıklanan son verilere göre ise Şubat ayının magazin dünyasında en çok konuşulan 20 ismi arasında da ilk sıralarda Demet Akalın’ın yer alması, bunu en iyi şekilde kanıtladı. Hakkında 2000’den fazla haber yayınlanan Akalın’ın, bu haberlerin büyük bölümü yanlış yazmalarından ve tepkilerinden kaynaklı. Bu kez durum tam tersi. Akalın, o an yaşanınca doğru yazdı!

Demet Akalın, dün akşam saatlerinde hem Instagram, hem de Whatsapp’ın çökmesiyle birlikte Twitter’a geçiş yaparak “akış yenilenemedi” yazdı. Bu esnada birçok kişi durumu anlamadı fakat Whatsapp ve Instagram’a geçtiklerinde çöktüğünü gören kişiler hemen Akalın’ın Tweet’inin altına gelerek, “insta çöktü”, “whatsapp çöktü” yazmaya başladı.

Çökme olayının şoku atlatılınca ise bu kez dikkat Akalın’ın doğru yazmasına kaydı. Normal şartlar altında bu tweeti “Akış yenlenmdi” veyahut “Akış ynilenmdi” şeklinde yazması beklenen Akalın, resmen eksiksiz bir şekilde “AKIŞ YENİLENEMEDİ” yazıp düşünceli emoji koydu.

Demet Akalın’ın tweetinin altı, resmen bu durumdan mağduriyet yaşayanların toplanma noktası olurken Bahadır Yıldırım isimli bir şahıs da; “modemde internet yok diye sanıp fabrika ayarlarıma sıfırladığıma mı yanayım, kullanıcı adı şifresini unuttuğumamı yanayım bilemedim” yazdı. Ardından ise @karabaoullar1 isimli bir şahıs ise; Mark Zuckerberg’in bir fotoğrafını paylaşarak “Sıkıntı yok, ayağım prize takıldı” yorumunu yaparak kendince espri yaptı. Sizler bu durumla ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorum bölümünden bizlere ulaştırabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi