Demet Akalın'ın gömleği kaç asgari ücret değerinde?

Söylediği şarkılar, sivri dilli oluşu ve giyim tarzıyla gündemin en popüler isimlerinden birisi olan Demet Akalın sık sık alışverişe çıkıyor ve girdiği mağazalardan eli boş çıkmıyor.

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Demet Akalın uzun bir süre önce koronavirüse yakalanmış ve sevenlerini büyük bir tedirginliğin içerisine sürüklemişti. Karantina sürecinin ardından tedavisi biten Akalın, ekranlardaki yerini aldı ve seyirci karşısına çıkmaya başladı. Son olarak yer aldığı programda giydiği gömlekle sosyal medyanın diline düşen Demet Akalın, gömleğe verdiği ücretle dudakları uçuklattı.

Kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Demet Akalın son zamanlarda sosyal medya gündeminde sık sık yer alıyor. Ünlü şarkıcının her paylaşımı gibi giydiği kıyafetlerde dikkatlerden kaçmıyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında uzun bir gömlek giyen Akalın’ın kombini takipçilerinden tam not aldı. Gömleğe verdiği meblağ ise herkesi büyük bir şokun içerisine sürükledi.

Demet Akalın’ın gömleği ne kadar?

Son olarak ‘Versace’ marka gömleğiyle tarzını konuşturan Demet Akalın’ın sosyal medya kullanıcılarının araştırmalarına göre o gömlek için tamı tamına 14.777,98 TL verdiği ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının gömleğe verdiği para dudak uçuklatırken takipçilerinden yanıt gecikmedi.

Son derece iddialı bir gömlek giyen Demet Akalın tüm dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcının gömlek için 14.777,98 TL ödediğini duyanlar ise şaşkınlığına engel olamadı. Demet Akalın’ın gömleğe verdiği fiyat hakkında sosyal medya kullanıcılarından, “Kaç asgari ücret parası bu?”, “5 asgari ücret parası bir çırpıda uçtu!” yorumları geldi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor