Demet Akalın'ın kocası öyle şeyler söyledi ki...

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında boy gösteren Demet Akalın, son zamanların en gözde isimleri arasında yer alıyor.

Alışveriş merkezlerinde sık sık boy gösteren Demet Akalın, giyim tarzıyla beraber sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Ünlü şarkıcının tarzı bir yana o kıyafetleri için harcadığı paralarda dudak uçuklatıyor. Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın’ın yer aldığı programa konuk olan Okan Kurt, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Lakin asıl dikkat çeken nokta Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’a söylediği şey oldu.

Kariyer hayatında ciddi oranda başarı elde eden Demet Akalın, sabah kuşağında yer almasıyla beraber sevenlerinden oldukça yoğun bir ilgi görmüş ve dikkatleri üzerine çekmişti. Demet Akalın’ın Alişan’la birlikte sunduğu programa konuk olarak Okan Kurt gelmiş ve herkes şaşkınlık yaşamıştı. Fakat şaşkınlığın sebebi Okan Kurt’un stüdyoya gelmesi değil Demet Akalın’ın ona hitap şekliydi.

Demet Akalın’dan Okan Kurt’a…

Türkiye’nin başarılı ses sanatçılarından birisi olan Demet Akalın’ın sunduğu programa uzun bir süre önce konuk olarak gelen Okan Kurt, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Demet Akalın’ın eşini yanına çağırırken, “Şöyle geç minik…” sözlerini dile getirdi. Ünlü şarkıcının eşine ‘minik’ demesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Demet Akalın’ın Okan Kurt’u ‘minik’ diye çağırması sosyal medya gündeminin altını üstüne getirdi. Binlerce kişi ünlü şarkıcının eşine söylediği kelime karşısında büyük bir şok yaşadı. Meğer Demet Akalın’ın Okan Kurt’a ‘minik’ diye sesleniyormuş…

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!
Yenilenen dev Renault Duster, Türkiye yollarına çıkıyor! Tarih resmen açıklandı