Demet Akalın'ın koronavirüse yakalanma süreci işte böyleymiş...

Demet Akalın geçtiğimiz günlerde Uludağ'a kar tatiline gitmişti. Dönüşte ateşelenen oyuncu koronavirüs kaptığını açıklamıştı. Ancak detayları gizlemişti. İşte detaylar...

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının sunuculuğunu yapan Demet aklaın’ın programa katılamayacağını takım arkadaşı olan Alişan’ dile getirmiş ve “Demet’in eşi Okan koronavirüs testi yaptırdı ve sonuç pozitif çıktı.

Demet ve Okan şimdi karantina. Eğer durumlar normal giderse Demet’te aramıza kısa bir süre sonra katılacak” sözleriyle açıklamıştı. Alişan’ın açıklamasından sonra sosyal medya Demet Akalın’ı adeta linçlemişti. Onedio’nun yapmış olduğu habere göre hazırladığımız haber üzerinden sizlerde Demet Akalın’ın koronavirüse yakalanma aşamalarını tek tek görebilirsiniz. Her ünlü gibi o da Koronavirüs salgını yayıldığında evini dezenfekte ettirmiş ve bunu sosyal medya üzerinden duyurmuştu.

Sokağa çıkanlara ise bir paylaşımıyla adeta öfke kusmuş ve “Kızım Hira yine ağlamaya devam edecek. Boşuna oturduk bizler tam 1 ay boyunca evde” sözlerini dile getirmişti. Çok uzun bir süre geçmeden lüks aracıyla Bebek’e görüntülenmişti. Bunun üzerine büyük bir linç yemişti. Muhabirlerin sorularına cevap vermeden kaçan Demet Akalın’dan gelen bir diğer hamle daha büyük bir şok yaratmıştı.

Daha sonra ise koronavirüs vakalarının azalmasıyla birlikte Boğaz'da bir restoran açmış ve tepkileri üzerine daha çok çekmişti. Lüks restoranıyla gündeme gelen Demet Akalın'ın işlerine Sağlık Bakanlığı el atmış ve Boğaz'a tam manzaralı restoranı sadece 2 ay açık kalabilmişti.

Daha sonra ise İstanbul'da bir metro sanarak paylaşım yaparak, yine milyonların tepkisini çekti. Çünkü paylaşımdaki metro İstanbul'a ait bir metro değildi. Madrid Metorsunda çekilen bir görsel Demet Akalın'a, İstanbul Metrosu olarak ulaşmıştı belli ki...

Daha sonrası ise malum yer, Uludağ... Bakıcısının öksürüğünden şüphelenerek koronavirüs testi yaptıran Demet Akalın, koronavirüs testi negatif çıkmıştı. Fakat Okan Kurt ve arkadaşlarıyla gittiği Uludağ tatilinde yanında bulunan arkadaşlarının koronavirüs olduğu ve açıklamadıklarını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!