Demet Akalın'ın serveti dudak uçuklattı

Tarzı ve konuşmasıyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerden birisi olan Demet Akalın günden güne yeni paylaşımlar yapıyor ve tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Uzun bir süre önce koronavirüse yakalanan Akalın, sevenlerini büyük bir üzüntünün içerisine sürüklemişti. Fakat sağlık durumu iyiye gitmiş ve bu süreci atlatmıştı. Ekranlara yeniden dönen ünlü şarkıcının son giydiği eteği akıllara durgunluk verdi. Sosyal medyayı en aktif kullanan isimlerden birisi olan Demet Akalın sivri dili ve yaptığı paylaşımlarla gündemde yankı uyandırmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcının her paylaşımına takipçilerinden yorum ve beğeni geliyor. Fakat bu sefer giydiği etekle eleştiri alan Demet Akalın sosyal medyanın altını üstüne getirdi. Ünlü şarkıcının sevenleri eteğe verdiği ücret karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının sunucu koltuğunda oturan Demet Akalın sık sık alışveriş yapıyor ve bu durum sevenlerinin dikkatinden kaçmıyor. Yer aldığı programda giydiği etekle takipçilerinden tam not alan ünlü şarkıcı sosyal medyada konuşulmaya başladı. Fakat o eteğe verdiği ücret tüm dengeleri değiştirdi.

Demet Akalın’ın eteği ne kadar?

Sosyal medyanın en gözde isimlerinden birisi olan Demet Akalın hemen hemen her gün yeni bir paylaşım yapıyor ve dikkatleri üzerine çekiyor. Yer aldığı programın son bölümünde giydiği mini pullu eteğiyle takipçileri üzerinde hayranlık etkisi bırakan ünlü şarkıcının o eteğe tamı tamına 14.255,01 TL verdiği sosyal medya söylentileri arasında yer aldı.

Demet Akalın’ın giydiği mini gri pullu eteğine 14.255,01 TL verdiğini söyleyen sosyal medya kullanıcıları tüm dengeleri yerle bir etti. Ünlü şarkıcının eteğe verdiği meblağın ardından takipçilerinden, “Emeğinize yazık, kolay mı kazanılıyor o para?”, “Bir parça etek için ne gerek var o kadar para vermeye!” yorumları geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı