Demet Özdemir 1 dakikada 10 bin kazandı! Her şey saniyeler içerisinde oldu, ortalık fena karıştı! Bu kadar hız

Son zamanların kuşkusuz en çok konuşulan isimlerinden biri olan Demet Özdemir son hamlesiyle 10 bine yakın kazandı. 1 dakika içerisinde binlerce kazanan Demet Özdemir'in bu hızına henüz 20 milyon takipçisi olan Hande Erçel bile yetişemiyor.

Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir sosyal medya hesabını da aktif bir şekilde kullanıyor. Neredeyse her paylaşımıyla magazin dünyasında yerini alan Özdemir bu paylaşımlarına bir yenisi ekledi. 1 dakika içerisinde rekor beğeniye ulaşan fotoğrafı ise gündem oldu. Sevilen oyuncunun bu paylaşımına ise binlerce yorum geldi! 

Oyunculuk performansıyla sık sık adını gündeme getiren Özdemir 13 milyonu aşkın sosyal medya hesabında ise dakikalar önce bir rekora imzasını attı. Sadece saniyeler içerisinde birçok beğeni alan Demet Özdemir, Instagram'ın rekorlar listesindeki yerini aldı. Sevilen oyuncunun arkadaşına vermiş olduğu poz bir anda sosyal medyayı salladı!

Tarzı ve güzelliğiyle gündemden düşmeyen Demet Özdemir, son paylaşımıyla hayranlarından övgü dolu mesajlar aldı. Hayran kitlesini sadece Türkiye'de barındırmayan Demet Özdemir'in birçok ülkeden hayranı var. Erkenci Kuş sayesinde İtalya'ya bile giden güzel oyuncu her dizide adını daha çok duyuruyor.

'Yeşillendik!'

Güzel oyuncu bir dakika önce yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekmiş olmalı ki, sadece saniyeler içerisinde 9.263 beğeni aldı. 7 bini aşkın yorum alan Demet Özdemir'e hayranları kalp ve ateş emojileri bıraktı. "Yeşillendik, @nilaysuz kaçırmadı . ‘Geç şuraya’ dedi! Mutlu Günler efendim" notunu düştü.

Kısa sürede çok yüksek rakamlarda beğeni alan Demet Özdemir, "Çok güzelsin", "Aşırı doğal ve güzel", "Bizde yeşillendik sayenizde Demet be" gibi birçok yorum yapıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Hadise’den sonra bir kalça dansı da Zeynep Bastık’tan! "Daha 40 fırın ekmek yemesi lazım"
Aleyna kardeşini göremeyince sinirlendi! Batuhan ile eski defterler yeniden açıldı... Tehdit etti
Nefise ve Yunus Emre şakalaşırken Aleyna o harekete sinirlendi! "Kendine gel"
Devrim Erbil'in yaşamı belgesel oldu: Sanatla geçen 60 yıl...
Hasan Can Kaya ile Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar yorumu! Tarafını belli etti