Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Demet Özdemir'in kafasında bitti! Diziden ayrılamayacak ama öyle bir şey ya

TV8 ekranlarının en sevilen dizileri arasında yerini alan Doğduğun Ev Kaderindir, Demet Özdemir'in kafasında resmen bitti... Sevilerek izlenen dizinin son bölümlerindeki yaşanan olaylar seyircinin çileden çıkmasına neden olmuştu.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Öztürk'ün yer aldığı başarılı dizi, yayınlandığı ilk bölümlerde reytingleri kırmıştı. İlk sezonunda büyük bir başarı elde eden dizi, TV8'in gözdesi olmuştu. Fakat senaryosunun giderek kötüleştiğini iddia eden seyirciler başka dizilere yönelmiş ve onları izlemeye başlamıştı. Bu da reytingleri doğrudan etkilemişti. 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrolünde yer alan Demet Özdemir ise finaline kısa bir süre kalmışken diziyi kafasında bitirdi ve başka senaryolara bakmaya başladı. Karşısına çıkan senaryolardan birini beğenen Demet Özdemir ise kolları sıvadı ve çalışmalara başladı.

Seyircilerinin karşısına sık sık komedi ve romantik komedi türündeki dizilerle çıkan Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir gibi bir dram dizisini seçerek, oyunculuğunu bir üst seviyeye taşımıştı. Dram türündeki dizlerde ve yapımlarda da başarıyla yer alabileceğini gösteren Demet Özdemir, tüm dikkatleri üzerine çekti. Kısa süre önce aldığı kararı ise sosyal medya hesabından detay vermeyerek paylaşmıştı!

Diziden ayrılmıyor ama...

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden ayrılmayacak fakat başka bir yapımda yer alacak. Aşk Taktikleri isimli sinema filmi için anlaşmasını sağlayan Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız’la birlikte dizinin başrolünde yer alacak. Mayıs ayında final yapacak olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden ayrılarak başka bir yapımla çalışmalarına başlayacak olan Demet Özdemir, hayranlarını şok etti.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde sıkı bir tempoda çalışmasına karşın yazın dinlenmek istemeyen güzel oyuncunun çalışmalarını sürdürmesi ise takipçilerini kendisine hayran bıraktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı