Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldızı Zeynep ayrılabilir

Her hafta Çarşamba günü seyirci karşısına çıkan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde günden güne yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin geçen hafta yayınlanan yeni bölümünün ardından seyirci bu hafta neler olacağını merak etmeye başlamıştı. Bu durum sosyal medyada arbede yaşanmasına neden olmuş ve hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmıştı. İkinci fragmanda geldi. Milyonlarca kişi izlediği fragmanın ardından şaşkınlığına engel olamadı. Barış’ın teklifi skandal olurken Zeynep’in ayrılık çanları gündemde yankı uyandırdı.

Barış’ın ablası Özlem, Zeynep’in Barış’tan ayrılması için ciddi bir uyarıda bulundu. Özlem’in son derece ciddi olduğunun farkına varan seyirci onun, “Onu tüm yüreğimle seviyorum diyebiliyor musun?” sözleri karşısında şaşkınlığına engel olamadı. Zeynep ne düşüneceğini bilemezken bir de Barış’tan beklenmedik bir teklif aldı.

Barış’tan Zeynep’e evlenme teklifi!

Özlem’in üzerinde kurduğu baskının ardından Barış’tan ayrılmak için kesin kararlı olan Zeynep, “Benim yüzümden Barış’ın başına bir şey gelirse? Yol yakınken Barış’tan ayrılmak istiyorum!” sözleri tüm dengeleri değiştirdi. Fakat Barış tüm bu olanlardan habersiz Zeynep’e evlenme teklifi etti. Bu durum ise seyircinin kafasını daha çok karıştırdı.

Barıştan ayrılmak istediğini söyleyen Zeynep ayrılık çanlarını çalmıştı. Ta ki Barış’ın ona evlenme teklifi etmesine kadar. Milyonlarca kişi Zeynep’in Barış’ın evlenme teklifine vereceği cevabı merak ederken Mehdi’yi de düşünmeden edemiyor. Konu hakkında yorum yapan izleyici, “Barış ya mezara ya düğüne…”, “Çocuğun suçu ne anlamıyorum ki seviyorsan ablasını da boşver Zeynep!” sözlerini dile getiriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Range Rover almak artık hayal değil! Elektrikli Range Rover kutuplarda test edildi!
MG'nin Mayıs ayına özel kampanyasıyla ilgili müjde geldi! O modelde 150.000 TL'ye kadar destek!
Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta