Dr. Resul Yaman Kadınlarda Saç Ekim Başarı Oranını Açıkladı!

Kadınlarda saç ekimi sıklıkla gerek duyulmayan bir konu olsa da saç dökülmesi erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da çevresel ve genetik faktörler nedeniyle ortaya çıkabiliyor.

Dr. Resul Yaman kısaca kadınlarda saç dökülmesine ilişkin başarılı işlemleri nasıl sağlanabildiğine değinirken kadınlarda saç ekimi ile ilgili önemli bilgiler paylaştı. İşte o bilgilere dair merak edilenler…

Dr. Resul Yaman kadınlarda saç kaybının bölgesel olmanın dışında çok yoğun saç seyrelmesi olarak kendini gösterdiğini belirtti. Kadınlarda kellik pek mümkün olmazken saç seyrekliği özgüven kaybı yaşanmasına neden olabilmektedir dedi.

Kadınlarda saç ekimi işleminin başarı oranını açıklayan Dr. Resul Yaman kadınlarda bu işlemin %99 başarılı olduğunu söyledi. Erkeklerde kullanılan tekniklerin kadınlarda kısa sürede yeniden doğal saçlarına kavuşmasını sağladığını belirtti. Bu nedenle saç ekimi operasyonları için kadınlarda özellikle dikkat çeken saç kısaltma veya kazıtma işlemlerinin gerekli olmadığını belirterek kadınların bu işlemden çekinmemeleri gerektiğinin altını çizdi.

Saç dökülmesi problemi yaşayan kadınlar özellikle bir dönem kel veya kısa saçlı kalmaktan korkuyorlar. Endişe duymalarına gerek yok. Saç uzunluğunun saç ekim işleminde başarı oranını etkilemediğini belirterek kadınların içini rahatlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Arka Sokaklar'da Mesut ve Hüsnü Çoban Buluşması Ekrana Kilitledi!
TBMM, Fahiş Fiyatlarla Mücadele ve Uluslararası Anlaşmaları Ele Alıyor
Türkiye Genelinde Bulutlu Hava: 18 İl için Sarı Kodlu Uyarı!
İstanbul'daki 1 Mayıs Gösterilerinde 65 Şüpheliden 38'i Tutuklandı
Kadın Cinayetleri Raporu: Evli Kadınların Yüzde 59'u Eşleri Tarafından Öldürüldü