'Düzenli test' sosyal medyanın gözünden kaçmadı, Bakan Koca'ya sordular!

TUSAŞ Genel Müdürü Kotil'in Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıklarken kullandığı 'düzenli olarak yaptırdığımız Covid-19 testimin sonucu pozitif çıktı' cümlesi sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı, hesabı Bakan Koca'ya sordular.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, koronavirüse yakalandığını açıkladı. TUSAŞ Genel Müdürü Kotil, haberi sosyal medya hesabından "Değerli dostlarım, düzenli olarak yaptırdığımız Covid-19 testimin sonucu pozitif çıktı. Hamdolsun, şu an genel sağlık durumumun iyi olmakla birlikte karantinada gözlem altında olacağım. Dualarınız ile bu süreci atlatacağım inşallah. Allah’a emanet olun" sözleriyle duyurdu. 

 

Kotil'in söz konusu paylaşımda kullandığı, "Düzenli olarak yaptırdığımız Covid-19 testi" ifadesi ise tartışmalara neden oldu. İnsan hakları hukukçusu Kerem Altıparmak, Kotil söz konusu paylaşımını alıntılayarak, "Sayın bakanım Fahrettin Koca, düzenli Covid-19 testi için koşullar nelerdir? Bilgilendirirseniz eminim ki sayın Kotil gibi bu hizmetten yararlanmak isteyen çok sayıda vatandaşımız olacaktır" diye yazdı. Birçok sosyal medya kullanıcısı da Kotil'in paylaşımına "Nasıl düzenli test yapıyorsunuz?" diye sordu.

 

 

 

Türkiye'de halk sağlığı uzmanları, normalleşmeyle birlikte vaka sayıları artarken test yaptırmanın güçleştiğini söylemişti. Sahadaki hekimler ve uzmanlar, sadece hastalık belirtisi gösterenlere test yapıldığına işaret etmişti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Batman Tabipler Odası'ndan önemli açıklama: Yoğun bakımda yer yok!
Tekstil fabrikasında koronavirüs alarmı! Fabrikada üretim durdu
Çin, test aşamasındaki koronavirüs aşılarını işçiler üzerinde denedi

Sağlık Haberleri

Vücut ve organ temizleyici!: İşte padişahların zinde kalmalarının sırrı!
Akıllı telefon ve bilgisayar kullanımında dikkat edin!: Göz sağlığınız tehlikeye girebilir
Hurma ve Hurma Çekirdeğinin Sağlık İçin İnanılmaz Faydaları!
Uzmanlar Uyarıyor: Elektronik Sigara Gençlerin Beyin Gelişimini Tehdit Ediyor
Doğal Yöntemlerle Sağlıklı Zayıflama Trendi