Ekrem İmamoğlu'ndan Heybeliada'da çıkan yangına ilişkin açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Heybeliada'da çıkan orman yangına ilişkin Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Tüm itfaiye ekiplerinin müdahale içinde olduğunu söyleyen İmamoğlu, Orman Bölge Müdürlüğü ile de çalıştıklarını aktardı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Heybeliada'da çıkan orman yangına ilişkin Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı.

İmamoğlu, itfaiye ekiplerinin müdahale içinde olduğunu aktararak, Orman Bölge Müdürlüğü ile de koordineli şekilde çalıştıklarını söyledi. Ayrıca İmamoğlu, itfaiye personel ve araç sayısını da açıkladı.

İmamoğlu, açıklamasında şunları söyledi:


"Heybeliada’da çıkan yangına bölgedeki tüm itfaiye ekiplerimiz tarafından müdahale ediliyor. Orman Bölge Müdürlüğü ile koordineli şekilde yangını büyümeden kontrol altına almaya çalışıyoruz. Gelişmeleri paylaşacağız.

Heybeliada’da yangına Kartal, Maltepe, Büyükada İtfaiyelerimiz 36 personel ve 10 araçla, Orman Genel Müdürlüğü 1 helikopter ve 2 arazöz ile müdahelede bulunuyor, 2 helikopter ve 1 uçak yangın bölgesine seyir halinde. Takviye ekipler hızla yangın bölgesine sevk ediliyor"

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çevre Haberleri

Bakanlık onay verirse 3 ilde binlerce ağaç kesilecek
Kaz Dağları tehdit altında: Arka kapı arıyorlar
Kanal İstanbul projesi güzergâhında bir haftada 10 milyar TL’lik ihaleye çıkıldı
Murat Kurum’un “Kanal İstanbul gündemimizde değil” şeklindeki açıklaması yine yalanlandı
Milyonlar kirli hava soluyor: Türkiye'de havası en temiz yerler neresi?