Erdoğan’dan müteahhide tepki: Ne diyor bu ya!

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri'nin temel atma töreninde, projenin bitme süresini beğenmeyen Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, müteahhide tepki gösterdi

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri'nin temel atma töreninde, projenin bitme süresini beğenmeyen Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, müteahhide tepki gösterdi ve "Ne diyor bu ya? Sen nasıl Fatih torunusun. Ne yapıyorsun sen ya?" dedi. Erdoğan, 36 ay olan süreyi 12 aya indirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Arnavutköy’de Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri’nin temel atma törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidini sahneye çağırdı.

Projenin bitiş tarihini soran Erdoğan, müteahhitten "36 ay" yanıtını alınca şu ifadeleri kullandı: "Ne diyor bu ya? Sen nasıl Fatih torunusun. Ne yapıyorsun sen ya? Hamza Bey (Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci) 36 aydan 30 aya indi. Ne diyor bu ya? Bu müteahhidi değiştirelim. Olmaz, olmaz. Sen Kanuni Sultan Süleyman’ı duydun mu, tanıdın mı? Süleymaniye Camii’ni ne kadar zamanda bitirdi?"

Müteahhitten bir yıl içerisinde projenin bitirilmesi için söz alan Erdoğan, “Kesinlikle önümüzdeki yıl bu günlerde burayı bitirmeniz lazım. Vardiya sistemlerini değiştireceksin. Burada kimse rahatsız olmaz sen merak etme. Gece-gündüz full time çalışacaksınız. Şahit olun, söz diyor. İnşallah aldığımız söz yerine gelir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu
Özgür Özel, Erdoğan'a Sunduğu Dosyayı Açıkladı!
Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"
Atanamayan öğretmenler için 18 Mayıs günü Saraçhane'ye!
"Devlet yönetme adabına sığmaz"