Erdoğan'ın 15 Temmuz programı belli oldu

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Allah'ın lütfu" olarak niteleyip fırsata çevirerek olağanüstü hal ilan edip Türkiye'yi kanun hükmünde kararnamelerle yönettiği 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin üzerinden bir yıl geçmesi...

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Allah'ın lütfu" olarak niteleyip fırsata çevirerek olağanüstü hal ilan edip Türkiye'yi kanun hükmünde kararnamelerle yönettiği 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin üzerinden bir yıl geçmesi nedeni ile hayatını kaybedenleri anma etkinlikleri ve uygulanacak program belli olmaya başladı.  Recep Tayyip Erdoğan, Meclis’e ilk bombanın atıldığı saat olan 02: 32’de yurttaşlara seslenecek. 

Aynı gün TBMM de özel bir gündemle toplanacak. Erdoğan’da Meclis’teki yerini alacak.  Siyasi partiler Meclis’teki özel gündemli oturumda 10 dakikalık konuşma yapacaklar.

DEV EKRAN KURULACAK
Meclis Şeref Kapısı önünde, “Video Mapping'' sistemiyle, darbe girişimine yaşananlar gözler önüne serilecek. Erdoğan, burada vatandaşlara seslenecek. Buradaki etkinlik vatandaşlara da açık olacak.

Meclis Şeref Kapısı önündeki alana alana dev bir ekran kurularak "15 Temmuz Şehitler Köprüsü" olarak değiştirilen Boğaziçi Köprüsü'nde düzenlenecek etkinlik buradan canlı yayınlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara'nın 40 senedir bitmeyen oteli satıldı: Yeni sahibi çok tanıdık bir isim!
Sadece o şehirde bulunuyor, ‘Osmanlı domatesi’ deniyor: 22 çeşidi 250 bin tane bulunuyor!
129 senedir şifa dağıtıyor fakat kimse bilmiyor! Dünyanın en şifalı suyu oradan fışkırıyor
Hatay’da hak sahipliği itirazları için 15 gün süre tanındı
Modanın odağı: Met Gala gecesi heyecanı! Birbirinden ünlü markalar göz kamaştıracak!