Eren Bülbül cinayetinde şok iddia!

Trabzon Maçka’da Jandarma’nın operasyonu sırasında PKK’lıların açtığı ateş sonrası şehit olan Eren Bülbül hakkında şok bir iddia gündeme geldi. Yeniçağ Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, istihbarat kaynaklarından Eren...

Trabzon Maçka’da Jandarma’nın operasyonu sırasında PKK’lıların açtığı ateş sonrası şehit olan Eren Bülbül hakkında şok bir iddia gündeme geldi. Yeniçağ Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, istihbarat kaynaklarından Eren Bülbül’ün şehit edilmesine sebep olan PKK ekibiyle, PKK’nın 25 Ağustos 2016'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bulunduğu konvoya roketatarlı saldırıyı yapan ekibin aynı ekip olduğunu öğrendiğini yazdı.

Ahmet Takan aldığı bilgiyi şu şekilde aktardı:

Dün bölgedeki sağlam güvenlik ve istihbarat kaynaklarından çok önemli bir bilgiye ulaştım. Şöyle:

''Yapılan operasyonlar ile birlikte yoğunlaştırılan istihbarat çalışmalarında. Maçka eylemini gerçekleştiren teröristlerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na geçen yıl suikast girişiminde bulunan 3-5 kişilik ekipten olduğu tespit edildi.’

Kaynaklarımdan biraz daha açıklık istedim. Şöyle ifade ettiler:

''Kılıçdaroğlu'na suikast girişiminde bulunan ekip maalesef Artvin'den Trabzon'a geçiş yapmış. Trabzon'da bulunan hainlerle bir şekilde birleşmişler. Maçka'daki eylemi de birlikte gerçekleştirmişler. Bölgede çok ses getirecek daha büyük bir eylem hazırlığı içinde olduklarını tespit ettik. Siyasilere ve mülki idare amirlerine suikast gibi...’ "

PKK, 'HEDEF KILIÇDAROĞLU DEĞİL' DEMİŞTİ
PKK, söz konusu saldırı hakkında 26 Ağustos 2016'da yaptığı açıklamada, saldırıyı üstlenmiş fakat konvoyda Kemal Kılıçdaroğlu'nun olduğuna yönelik bilgileri olmadığını ve hedeflerinin Kılıçdaroğlu olmadığını açıklamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gambiya'da İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi Öncesi Görüşmeler Yaptı
Sivas'tan İstanbul'a İlk Aktarmasız YHT Seferi Başladı: Yolculuk Heyecanı Artıyor!
Hırsızlar, Denizli'de Almanya'dan Gelen Çiftin İçki Koleksiyonunu Tüketti!
35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı davasında kırmızı bülten talepleri reddedildi
Azerbaycan'ın Doğu-Batı Ulaşımındaki Atılımı: BTK Demiryolu Genişliyor