Erzurum'da ucuz et kuyruğu

Ucuz et almak isteyenler Erzurum'da Et ve Balık Kurumu'nun önünde yüzlerce metre kuyruk oluşturdu.

Erzurum'da vatandaşlar dondurucu soğuğa rağmen Et ve Balık Kurumu'nun önünde ucuza et alabilmek için yüzlerce metre kuyruk oluşturdu. İşte o görüntüler...

Kılıçdaroğlu eleştirmişti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun’un, et fiyatlarına yapılan zamla ilgili “Çok uzun kuyruklar oluşuyordu, bu yüzden zam yaptık” şeklinde açıklamada bulunduğunun belirtilmesi üzerine “Açıklama doğru bir açıklama değil, vahim bir açıklama” değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

Sayın Genel Müdür, bunu nasıl söyledi doğrusunu isterseniz ben de anlamış değilim. Ama mutfaklarda yangın olduğu belli, et fiyatlarına zam geleceği belli. Defalarca söylendi, yazıldı. Tarım uzmanları bunu defalarca söylediler. Her alanda pahalılık var, zam var. Gıda fiyatlarından tutun yem fiyatlarına kadar her şeyde zam var. Dolayısıyla, iktidarın yapabileceği fazla bir şey yok. Bu zammı bir anlamda yapıyorlar. Aksi halde Et ve Süt Kurumu batacak. Batıran kim? İktidarın kendisi. Zammı yapan kim? İktidarın kendisi. Fatura kime çıkıyor? Vatandaşa çıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Video Haberleri

Kurnaz hırsızın şaşırtıcı yöntemi: 10 saniye içinde çaldı
Maçta dili boğazına kaçtı
Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım
Kaybedersek bu kötü gidişata ortak olmam, makamları bırakırım
Özgür Özel kadrosunu ilk kez açıkladı