Eşini sekreter olarak atayan Rektör, ilk kez 'gündem' olmamış!

ABC Haber MerkeziDenizli'de Pamukkale Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Hüseyin Bağ, eşini enstitü sekreteri olarak atamıştı. Rektör, savunmasını ise, eşini göreve yetkin olduğu için getirdiğini belirterek yapmıştı. Olay...

ABC Haber Merkezi

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Hüseyin Bağ, eşini enstitü sekreteri olarak atamıştı. Rektör, savunmasını ise, eşini göreve yetkin olduğu için getirdiğini belirterek yapmıştı. 

Olay günlerdir tartışılmaya devam ediyor. Bugün açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da, Bağ'ın eşini enstitü sekreteri olarak atamasıyla ilgili "doğru bulmuyorum" ifadelerini kullandı. Sosyal medyada paylaşılan bir tweet görüntüsü ise rektöre tepkileri daha da artırdı. 

9 Ekim 2016 tarihli tweette, bebeğinin fotoğrafını paylaşan yurttaş, "Sayın hocam, prematüre bebeğimiz Defne'nin acilen göz muayenisi olması lazım. Randevuyu gün aşırı veriyorlar. Sıra için yardım edin lütfen" ifadelerini kullanıyor. Bu tweet'i alıntılayan Hüseyin Bağ ise "Twitter'dan hastane sıra alma servisi başlatmadık henüz" yanıtını veriyor.

O tweetleşme şöyle:

Hüseyin Bağ, ilk kez eşini atamasıyla 'ünlü' olmamıştı. Söz konusu tweet'ten sonra sosyal medyadan çok sert eleştirilen Bağ, minik Defne'ye randevu ayarlamak zorunda kalmıştı. Bu olayla ilgili olarak da Hüseyin Bağ, "Sadece tweetteki resim ve ifadeye bakarak çok erken yargılama yapılıyor. Benim kişiliğimle uyuşmayan tanımlamalar. Kurumumla ilgili her şeye duyarlıyım, konu sağlıksa daha fazla. Gerçek olduğunu anlayalım yeter ki. Beni bilen bilir, bilmek isteyen de öğrenebilir" açıklamasını yapmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara'nın 40 senedir bitmeyen oteli satıldı: Yeni sahibi çok tanıdık bir isim!
Sadece o şehirde bulunuyor, ‘Osmanlı domatesi’ deniyor: 22 çeşidi 250 bin tane bulunuyor!
129 senedir şifa dağıtıyor fakat kimse bilmiyor! Dünyanın en şifalı suyu oradan fışkırıyor
Hatay’da hak sahipliği itirazları için 15 gün süre tanındı
Modanın odağı: Met Gala gecesi heyecanı! Birbirinden ünlü markalar göz kamaştıracak!