Eski defterler açıldı: Pelikancıları hedefindeki eski Aktroll sabah yazarını fena vurdu

Bir zamanların sıkı AKP'çisi şimdiler de ise Saray'ın trol çetesi Pelikancıları hedefindeki eski Aktroll sabah yazarı Salih Tuna'yı fena vurdu. Eski defterlerin açıldığı kavgada eski ortaklar yeni cephelerinde silah çektiler.

Bir zamanların sıkı AKP'cisi şimdilerin ise Saray'ın trol çetesi Pelikancıları hedefindeki eski Aktroll sabah yazarı Salih Tuna'yı fena vurdu. Eski defterler açıldığı kavgada eski ortak yeni cephede silah çektiler.

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da gözaltına alınaan Eski Aktrol Taha Ün kaldığı otelden alınarak, ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürülmüştü.  Pelikancıları hedefindeki eski Aktrollüm gözaltına alınması sonrası gözaltı  gözler yeniden Pelikan çetesine çevrilmişti.  

Taha Ün bugün yandaş Sabah yazarı Salih Tuna'yı arşivlerdeki bir videosu üzerinden hedef adlı.  Eski defterlerin açıldığı kapışmada bombanın fitili ateşlendi. 


SABAH YAZARININ KRİTİK GECEDEKİ GÜZELLEMESİ 

 

Peki Taha Ün,  17 25 Aralık operasyonlarının başladığı geceye ilişkin Salih Tuna'nın FETÖ lideri Fethullah Gülen hakkında neler söylediğini paylaştı. Salih Tuna'nın 17 Aralık gecesi 'hocaefendiye densizlik yapanlar var' dediği sözleri çok tartışılacağa benziyor.

Eski Aktroll Taha Ün; Salih Tuna’ya AKP'nin Meclis'ten geçirdiği sosyal medya sansürüne ilişkin yasa teklifine atıfta bulunarak “unutma hakkını kullanmak isteyebilirsin”  şöyle seslendi:   

 

UNUTMA HAKKINI KULLANMAK İSTERSİN 

 

"Bir tane müdür mü ne densizlik yapıp Hocaefendi için ileri geri böyle geri zekalı… Saygısızlık yapıyor. Saygısızlıklar saygısızlıkları üretir. Ben onun için Hocaefendi’ye, Erdoğan’a çok saygılı bir dille konuşulmasını istiyorum. Sosyal medyada bazı insanlar da çok densizlik yapıyor. Cemaat’e karşı, Hocaefendi’ye büyük densizlik yapılıyor."

Yandaş Salih Tuna'dan ise bu saldırıya nasıl bir misilleme geleceği merak konusu oldu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu
Özgür Özel, Erdoğan'a Sunduğu Dosyayı Açıkladı!
Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"
Atanamayan öğretmenler için 18 Mayıs günü Saraçhane'ye!