Esra Erol’da skandallar bitmek tükenmek bilmiyor! Estetik furyası şoka yol açtı! Bu yüzleşme günlerce konuşulu

ATV ekranlarının en sevilen programlarından biri olan Esra Erol, gündeme skandal bir konuyla başladı. Günlerdir konuşulan bu olayda ekranlara gelen olay seyircilerin pür dikkat izlemesine neden oldu.

Sevilen programa konuk olarak katılan Yalçın Bey'in eşi ise programa katıldı ve çok sert bir yüzleşme yaşandı. Sevilen programa konuk olarak katılan Meral Hanım, "Şimdi sen burada her şeyi konuştun ben de seni dinledim. Şimdi ben konuşacağım. Kalbini gerçekten kırmak istemiyorum. Beni buralara kadar getirdin, lütfen sus beni dinle!"

Programa konuk olarak katılan Meral Hanım, sözleriyle milyonlarca seyirciye şok yaşattı. Programa katılan Meral Hanım'ı karşısında gören Yalçın Bey ise "Madem terk edecektin estetik yaptırmadan gitseydin. Bir kere 'canım kocacığım' deseydin dünyaları verirdim" sözlerini dile getirdi. Eşinin sözlerinin karşısında büyük bir şok yaşayan Meral Hanım, dikkatleri üzerine topladı.

Programa katılan Meral Hanım; "Esra Hanım, ameliyat oldum. Doktor bana 1-2 ay boyunca ağırlık kaldırmayacaksın dedi. Benim eşim gurbete gitti aramızda da hiçbir şey yoktu. Ben bir gün aradım onu dedim ki; 'kardeşimin sevgilisiyle tanışmak istiyorum, çok da bunaldım onlarla tatile gidebilir miyim' diye sordum. 'İzin vermesem tavır yapacaksın git madem' dedi" sözlerini söyledi. Telefonu eşiyle kapatan Yalçın Bey'in Meral Hanım'ın annesini arayarak, "Nereye gidiyor, niye gidiyor" diye sorduğunu da aktardı.

Arık eşinden çok sıkıldığını ve bıktığını; "Ben o yaşananlara çok sinirlendim senin çenene katlanamam ben. Gezmeye gideceğimi söylüyorum, kıyafet alıyorum laf ediyorsun, her şeye konuşuyorsun. Ben, bu şekilde yaşamak istemiyorum." ifadesini verdi. Kendisini hamileyken dövdüğünü dile getiren Meral Hanım'a karşı Yalçın Bey ise bir şey diyemedi!

"Kadınlardan sevgi dileniyorsunuz. Ben senden çok sevgi dilendim. 15 yaşından beri sevgi dileniyordum. Ben hamileydim sen beni tekme tokat dövdün." diyen Meral Hanım'a cevap veren Yalçın Bey, "Sen bana canım kocacığım demedin" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!