Esra Erol'da yine bir aile faciası!

Esra Erol'da dün yeni bir aile konusu işlendi. Konuk, eşinin evden kaçtığını, ihanete uğradığını ve daha akıl almaz birçok olay anlattı.

Esra Erol’a İstanbul’dan katılan Zekiye K, 20 yıldır evli olduğunu ve bu evlilikten 15 yaşında bir kızı olduğunu dile getirdi. 43 yaşında olan Zekiye Hanım’ın ikinci evliliği olduğunu belirten Esra Erol, Zekiye Hanım’ın Ömer K adındaki eşinin 1 aydır Serap adında bir kadınla yaşadığını söyledi. Bunun yanı sıra Zekiye Hanım, “Ben asla Mevla gibi olmayacağım. Buraya aldatılan ve üzerine kuma getirilen kadınların sesi olmaya geldim!” ifadelerine yer verdi.

Kocasının kendisine ihanet etmesinin ardından 7 Ocak’ta eşine boşanma davası açtığını belirten Zekiye Hanım, “Serap adında bir kadınla yaşayan eşim Ömer, gerçekten pişmansa onu affedebilirim!” sözlerini dile getirdi. Eşinin 4 ay öne kendisini aldattığını bizzat eşi Ömer’den öğrenen Zekiye Hanım, “Eşim benimle konuşmak istedi. Geldi bana önce ‘sakin ol’ dedi. Sonrasında hayatında birisi olduğunu ve ondan ayrılmak istediğini söyledi!” ifadelerine yer verdi.

Normal ihanetlerin dışında eşinin kendisini aldattığını bizzat eşinden öğrendiğini söyleyen Zekiye Hanım, eşi Ömer’in beraber olduğu kadının hamile olduğunu belirtti. Bu durumu öğrenmesinin ardından eşiyle konuşan Zekiye Hanım, “Bir hata yaptıysan eğer DNA testi yaptıralım, doğumuna kadar bizim gözetimimizde olsun dedim!” sözlerini dile getirdi.

“Çok acıdım, bakma ihtiyacı duydum”

Zekiye Hanım eşinin kendisine, “Ben bu kadını bir yerde tanıdım. İsim vermek istiyorum ve çok acıdım, bakma ihtiyacı duydum!” sözlerini dile getirdiğini belirtti. Daha sonra eşinin kendisinden af dilemesinin ardından hatasına devam ettiğini söyleyen Zekiye Hanım, “Ömer benden af diledikten sonra Serap’la görüşmeye devam etti. Bende onu uyardım sizi bulurum dedim. Dediğim gibide oldu. Sakarya’ya gittim saat gece 12'de yakaladım orada!” ifadelerine yer verdi.

Ömer Bey Serap Hanım’ı istemeye gitmiş!

Olayı öğrendikten sonra Ömer’in yalan söylemeye devam ettiğini söyleyen Zekiye Hanım, “Benim ikinci bir evim vardı. Kiracı çıkmış ve ben bu durumu komşularımdan öğrendim. Eşim evi dayamış döşemiş Serap’la oturmaya başlamış. Ömer Serap Hanım’ın ailesinden baskı aldığını söyledi bana. Sonra öğrendim ki 20 yıllık evli olan adam Serap’ı ailesinden istemeye gitmiş!” sözlerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı