Esra Erol'dan zorlu kariyer yolculuğu

Kayıplar, ayrılıklar ve daha birçok konu hakkında tüm Türkiye’ye ev sahipliği yapan bir programın sunucusu olan Esra Erol, samimi tavırları ve net bir karaktere sahip oluşuyla herkesin sevdiği isimlerden birisi olarak gündemde uzun soluklu yer alıyor.

Televizyon ekranlarının en sevilen ve en güler yüzlü isimlerinden birisi olan Esra Erol, içler acısı yaşantıları olan çoğu insana derman olmaya devam ediyor. Ünlü sunucunun ekranlardaki sempatikliği milyonlarca kişinin yüreğine işliyor. Uzun bir süre önce katıldığı programda son derece önemli açıklamalar yapan Esra Erol, tüm dikkatleri üzerine çekti. Kariyer başlangıcı hakkında ilk kez konuştu.

Uzun bir süre önce bir programa konuk olan Esra Erol, “Bu reklamlara gelene kadar ciddi sıkıntılar yaşıyorsun. Deniyorum olmuyor, görüşmelere gidiyorum beni beğenmiyorlar. Bende diyorum ki ‘abi ne olur beni canlı yayına atın, ben orada çok iyiyim aslında.’ Hep iyisinde falan yaptılar ama bir şey çıkmadı. Doğru mu giyinmiyordum acaba diye düşünmeye başlamıştım!” ifadelerine yer verdi.

“Ben televizyonu ve lonuşmayı Seven…”

Kariyer hayatının başlangıç yılları hakkında açıklamalar yapan Esra Erol, “Ben televizyonu ve konuşmayı seven, samimi bir insanım bir kere. İyi yapıyorum, umutlu ayrılıyorum telefon bekliyorum ama gelmiyor. Nazlı Çelik’te bana o zamanlar çok destek olmuştu. İlk olarak Doğan grubunun yerel televizyonlarında başladım. Sonra Flash TV’den evlenme programı teklifi aldım!” sözlerini dile getirdi.



Kariyer hayatı hakkında açıklamalar yapmaya devam eden Esra Erol, “Ben programa başladıktan sonra reytingler falan artmaya başlamıştı. Öyle öyle yükseldim. Hatta annemle şöyle bir anımız var beraber Sultan Ahmet’e gidiyorduk. Flash TV’nin duvarında İnce Ertuğrul’un fotoğrafı vardı. Annem dedi ki ‘keşke senin fotoğrafını da assalar oraya’ e bende sinirlenmiştim. Bu olaydan bir hafta sonra beni Flash TV’den aradılar…” sözlerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı
Bu özelliklere sahip olmayan otomobiller artık satılamayacak: 7 Temmuz son tarih!