Evinden beyaz eşyaları çalındı, hırsız yeğeni çıktı

Burdur'da bir evden çalınan buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve fırın, jandarma ekiplerini harekete geçirdi. Ev sahibinin yeğeni olduğu ortaya çıkan hırsızlık şüphelisi tutuklandı.

Olay Burdur’a bağlı Yeşilova ilçesi Bedirli köyünde gerçekleşti. E.Ö. isimli şahsa ait evden 1 adet buzdolabı, 1 adet çamaşır makinesi, 1 adet bulaşık makinesi ve 1 adet fırın, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Daha sonra E.Ö., durumu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplere haber verdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Yeşilova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Karamanlı Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçerek Plaka Tanıma Sistemi (PTS) sistemi üzerinden inceleme başlattı. Yapılan PTS incelemesinde kamyonet cinsi bir aracın arka kısmında beyaz eşya taşındığı tespit edilince jandarma ekipleri, kamyonet sahibine ulaştı.

Hırsız yeğeni çıktı

Araç sahibi M.A. isimli şahsın beyanı ve teşhisi doğrultusunda şüphelinin, mağdur ev sahibi E.Ö.’nün yeğeni V.D. isimli şahıs olduğu tespit edildi.

Tutuklandı

Yapılan araştırma ve detaylı çalışmalar neticesinde şüpheli V.D., Denizli’ye kaçmak üzereyken yakalanarak gözaltına alındı.

Adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye çıkarılan V.D., tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
Sevgililerin tartışması kanlı bitti! Kadın, erkeği bıçaklayarak öldürdü
Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış