Fark kapanıyor, İstanbul'da demeç savaşı... Erdoğan, 'demokrasinin gereği' dedi

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarına ilişkin açıklamada bulunuyor. Beka meselesini milletimiz çok iyi algıladı

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarına ilişkin açıklamada bulunuyor.

Erdoğan şunları söyledi:

Şehirlerimizi yönetme sorumluluğunu üstlenecek kişiler, görevlerini üstlenecekler. Hepsini tebrik ediyorum. Bundan sonra Ankara'ya hareket edeceğim ve genel merkezimizde artık geleneksel hale gelmiş olan balkon konuşmamızı yaparak sonuçları değerlendireceğim.

Sonuçlar göstermektedir ki AK Parti olarak tıpkı 3 Kasım 2002 seçimlerinden beri olduğundan beri açık ara birinci parti olarak çıktık. MHP ile ittifaklar bazında da birinci olduk. Kazanılan ve kaybedilen belediye başkanlıkları olmuştur. Kazandığımız yerlerde milletimizin gönlüne girdiğimizi, kaybettiğimiz yerlerde de bu konuda yeteri kadar başarılı olamadığımızı kabul edeceğiz. 

Burada özellikle doğu ve güneydoğu bölgemizdeki seçim sonuçlarını çok önemli görüyorum. Birilerinin Kürt vatandaşlarımızın oylarını ipotek altına alma çabalarına hep dikkat çektik. Zira dolaştığım bölgelerde yaptığım mitinglerde bunlara çok açık net vurgu yaptım. 

Diğer şehirlerimizde de arkasında hangi pazarlıkların olduğu bilinmeyen ittifaklarla milletimiz yönlendirilmeye çalışıldı. Genel hatları itibarıyla sonuçlar bu çabaların sonucuna ulaşamadığını gösteriyor. Beka mesajının milletimiz tarafından anlaşıldığını görüyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Eski İYİ Parti üyesi Yusuf Halaçoğlu, yeni bir parti kurma hazırlığı içinde: Adını duyurdu!
"İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!