Fenomen Dizi "Sandık Kokusu"nun Yeni Sezon Fragmanı Heyecan Yarattı

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Sandık Kokusu, izleyicisini heyecanlandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon büyük beğeni toplayan dizi, ikinci sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Yapım ekibi, merakla beklenen yeni sezonun fragmanını sonunda yayınladı.

Show TV'nin O3 Medya imzalı fenomen dizisi Sandık Kokusu, merakla beklenen yeni sezonunun ilk tanıtımını izleyicileriyle buluşturdu. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam eden dizi, yeni sezonda da büyük ilgi topluyor.

YENİ SEZON HEYECANI YÜKSEK

Yeni sezonun kadrosunda Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Engin Öztürk, Necip Memili, Meriç Aral, Serkay Tütüncü, Gözde Seda Altuner, Seda Türkmen, Nesrin Cavadzade ve Uğur Yücel gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Bu ünlü isimler, dizideki karakterlerine derinlik katarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Dizinin yayınlanan ilk tanıtımı, hem eleştirmenlerden hem de seyircilerden büyük beğeni topladı. Sandık Kokusu, yeni sezonunda da gerilim ve heyecan dolu olaylarla izleyicisini ekran başına kilitleyecek. Bu sezonun, dizinin izleyici kitlesini genişleterek heyecanı daha da artıracağı şimdiden belli oluyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.