Fenomen dizi tekrar başlayacak ama... Leyla ile Mecnun dizisinde kriz

Leyla ile Mecnun dizisi yeniden başlıyor. Haziranda çekimlerine başlanması planlanan dizinin ekibinde kriz çıktı.

Gezi Eylemleri sonrası yayından kalkan Leyla ile Mecnun dizisi geri dönüyor. Çekimler haziranda başlayacak. Dizide eski kadronun yeniden bir araya geleceği belirtilse de ekip içinde kriz çıktığı öne sürüldü.
Bir dönemin fenomen dizisi Leyla ile Mecnun, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'de başlayacak.


TRT1 ekranlarından sevenleriyle buluşan dizinin başrollerinde ise Ali Atay, Osman Sonant, Ahmet Mümtaz Taylan, Serkan Keskinci gibi birbirinden renkli isimler yer alıyordu. Ani bir final yapan dizinin final sahnesi Burak Aksak dışında kimse tarafından bilinmiyordu. Daha sonra Burak Aksak, Leyla ile Mecnun sevenleri için Leyla ile Mecnun adında bir kitap yayımlamıştı. Fakat dizinin çalışmalarında bir sorun çıktı. Yoksa dizi başlamadan bitecek mi?

Dizinin yeniden başlamasını isteyen seyirciler ise Sihirli Annem gibi bir yapımı yeniden yaratan Acun Ilıcalı'ya binlerce yorum ve mesaj atmıştı. Acun Ilıcalı'da bu düşünceleri öneme almış ve çalışmaları başlatmıştı. Oğuzhan Uğur'un programına konuk olarak katılan Acun Ilıcalı, Oğuzhan Uğur'dan da bu teklifi almıştı.

Dizinin çalışmaları başlamış ve tüm eski oyunculara yeniden teklif gitmişti. Birçok isim bu proje için 'varım' derken bir isimden onay alınmadı. Exxen'de çalışmaları başlayacak olan bir ismin diziyi reddetmesi, Leyla ile Mecnun bekleyenlere büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Şimdi Acun Ilıcalı ne yapacak?

Dizide Erdal Bakkal karakterine hayat veren Cengiz Bozkurt, dizinin çalışmalarını reddettiği ve yer almayacağı iddia edildi. İkna çalışmaları ise devam ediyor. Söylentilerin odağında olan Cengiz Bozkurt ise sosyal medya platformları üzerinden konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Sessizliğini koruyan Cengiz Bozkurt ilerde ikna edilecek mi merak konusu oldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!