CHP'li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca disipline sevk edildi

CHP'de MYK toplantı sonrası konuşan Faik Öztrak yaptığı açıklamada, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın küfürlü konuşma iddiaları için disipline sevk edildiğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısından sonra düzenlediği basın toplantısında, CHP sözcüsü Faik Öztrak, açıklamalarda bulundu.

Öztrak, bir video kaydındaki telefon görüşmesinde vatandaşa küfrettiği iddia edilen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hakkındaki soru üzerine MYK toplantısında disipline sevk edildiğini açıkladı.

ABC Gazetesi olarak, söz konusu videonun internete düşmesinden sonra Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın basın danışmanına ulaşmış ve yaptığı açıklamayı aktarmıştık.

Karaca'nın danışmasnı, söz konusu kaydın montajlanmış olduğu ileri sürmüş ve nasıl montajlandığını bilmediklerini ifade etmişti. Açıklamada,  "Savcılığa başvurumuzu yaptık. Savcılık da başvurumuzu yerinde buldu ve söz konusu kayıt incelenecek. Hukuksal süreci başlattık“ ifadelerini kullanmıştı.

Konuşmanın Alim Karaca’ya ait olup olmadığı yönündeki sorumuz ise "Hukuksal süreci başlattık“ denilerek yanıtsız bırakılmıştı.

Söz konusu video:

 

 

 


 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kahramanmaraş'taki Ebrar Sitesi Faciası: Adalet Arayışı Devam Ediyor
Süreyya Karabulut: Otopsi Fotoğraflarına Şüpheyle Yaklaşıyor
Altınbaş Petrol, Zeren Group'a Satıldı: Türkiye Akaryakıt Sektöründe Dev Bir Değişim Başladı
Azerbaycan-Ermenistan barış anlaşması müzakereleri Almatı’da yapılacağı açıklandı
CHP'li Türker Ateş açıkladı: Kartla devlete yapılan ödemeler üçe katladı