Feyzioğlu: Yargı reformunu çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz

Saray'daki Adli Yıl Açılışı'na katılarak birçok barodan tepki alan Metin Feyzioğlu, Erzincan Barosu'na yaptığı ziyarette, "Yargı reformunu çıkarmak için

Saray'daki Adli Yıl Açılışı'na katılarak birçok barodan tepki alan Metin Feyzioğlu, Erzincan Barosu'na yaptığı ziyarette, "Yargı reformunu çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Sivas’ta 3’üncüsü düzenlenen İç Anadolu Genişletilmiş Baro Başkanları toplantısına katıldıktan sonra Erzincan’a geçen Feyzioğlu, Erzincan Baro Başkanı Adem Aktürk ve avukatlarla görüşme yaptı.

'YARGI REFORMUNU ÇIKARMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ'

Görüşme sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Feyzioğlu, Yargı Reformu Strateji Belgesinin çıkması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Baroların asli görevinin meslektaşlarına hizmet sunmak ve vatandaşın kaliteli hizmet almasını sağlamak olduğunu belirten Feyzioğlu, "Biz yargı reformunu çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Tabiri caizse azı dişimizle tuttuk. Bizim oranın tabiridir azı dişimizle tuttuk, varımızı yoğumuzu ortaya koyduk bununla uğraşıyoruz. Büyük bir mutlulukla söyleyebilirim ki İç Anadolu Bölgesi’nde ki tüm barolar bile istisna yargı reformunun çıkması için sonuna kadar arkamızdadır, destekçimizdir. Yaptığımız hareketleri davranışları desteklemektedir" diye konuştu.

Feyzioğlu’nun Saray’da düzenlenen Adli Yıl Açılışı’na katılmasının ardından  İstanbul, Ankara ve İzmir barolarından TBB’ye olağanüstü genel kurul çağrısı yapılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır