Final tarihi açıklandı, Netflix harekete geçti

Ekranların en sevilen dizileri arasında yerini alan Sen Çal Kapımı dizisinin her bölümünde büyük bir heyecan yaşanıyor. Sevilen dizinin başrollerinde ise Hande Erçel ve Kerem Bürsin yer alıyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümlerinde yaşanılan reytinglerdeki düşüş ise seyirci tarafından yaşanmıştı. Hikayesindeki büyük değişimler, seyirciler tarafından artık hoş karşılanmıyor. Eda ve Serkan tam evlenecek derken yaşanılan hafıza kaybı isyanlara neden olmuştu. Bunun arkasından senaristler dizinin gidişatını değiştirmişti.

Yavaş yavaş dizinin hikayesi eskiye dönse bile birçok seyirci diziyi seyretmeyi bıraktı. Seyircilerin diziyi izlemeyi bırakması ise reytinglere yansıdı. Her ne kadar ekranlara gelecek olan yeni bölümde Serkan ve Eda tekrardan yakınlaşacak olsa bile seyirciler artık diziden ümitsiz bir şekilde yaklaşıyordu ki…

Netflix konuya el attı! Yeni rrojeler, yeni karakterler!

Dijital platformlar arasında yerini alan ve dünyada ve ülkemizde en çok izlenen dizi ve filmleri içeriğinde barından Netflix'ten Hande Erçel ve Kerem Bürsin için şok bir iddia ortaya atıldı. Netflix bu ikilinin uyumunu ve sosyal medya üzerinden aldığı etkileşimleri görerek yeni hikayelerde yer alması için teklifler götürdüğü iddia edildi.

Final tarihi...

Ekranların fenomen dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin yaklaşık olarak 3 - 4 bölüm sonra ekranlara veda edeceği iddia edilmeye başlandı. Nisan ayında ekranlara gelmeyecek olan dizinin sezon finali ise iddialı bir şekilde biteceği konuşuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi