Fuat Avni: Aslanlı Köşk'ün gerçek sahibi Remzi Gür değil

İstanbul İstinye'deki Toprak Holding'e ait Aslanlı Köşk TMSF arafından Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın arkadaşı ve çocuklarının sponsoru Ramsey'in sahibi Remzi Gür'e 23.8 trilyona satılmıştı.Aslanlı Köşk'ün değerinin yabancı...

İstanbul İstinye'deki Toprak Holding'e ait Aslanlı Köşk TMSF arafından Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın arkadaşı ve çocuklarının sponsoru Ramsey'in sahibi Remzi Gür'e 23.8 trilyona satılmıştı.

Aslanlı Köşk'ün değerinin yabancı alıcı olursa 600 milyon dolar, Türk alıcı için 140 milyon dolar değeri olduğunu ancak sadece 15 milyon dolara satıldığını öne süren Halis Toprak'ın Aslanlı Köşk'ün Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satışının iptali istemiyle açtığı dava 2010 yılında  Sarıyer İcra Hukuk Mahkemesindeki duruşmada reddedilmişti. 

Toprak Holding, dava için mahkemeye sunduğu belgede Köşk'ün gerçek değerinin satış değerinden kat be kat üzerinde olduğunu belgelemişti. Ancak bu belgeler de davanın akıbetini değiştirmemişti.



FUAT AVNİ: KÖŞK REMZİ GÜR'ÜN DEĞİL ERDOĞAN'IN

Saray hakkında ifşaatlarda bulunan Fuat Avni ise Halis Toprak'ın ölene kadar 'Köşkümü göz göre göre yediler' dediği Aslanlı Köşk'ün aslında Remzi Gür değil Erdoğan için satın alındığını iddia etti.

"SAHTE DİPLOMA BAŞINI AĞRITIYOR"

Fuat Avni'nin bir diğer iddiası ise Tayyip Erdoğan'ın çok tartışılan üniversite diploması hakkında. Fuat Avni, Erdoğan'ın diploması ile ilgili iddiaların yeniden gündeme gelmesi nedeniyle başına ağrılar girdiğini savundu.

İşte Fuat Avni'nin söz konusu tartışmalı satış hakkındaki iddiaları:


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!
Edebiyatın "rock yıldızı" Paul Auster hayatını kaybetti
Ankara'daki ekmek zammına vatandaşlardan tepki geldi: "Bu nasıl bir vicdansızlık?"
TGC, 1 Mayıs'ta İstanbul'da Gazetecilere Yönelik Polis Müdahalesini Sert Bir Şekilde Kınadı
Bayburt ve Çevresinde Beklenen Kuvvetli Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı: Dikkatli Olun!