Gamze Erçel'den Hande Erçel itirafı

FOX TV Ekranlarının en sevilen dizileri arasında yerini alan Sen Çal Kapımı dizisinde başrol olarak yer alan Hande Erçel, beğenilerek takip ediliyor.

Sosyal medya hesabından sık sık hem Mavi, hem de birçok aktivitesini paylaşan Gamze Erçel, paylaşımlarına yeni bir tanesini ekledi. Bu paylaşımının ardından sosyal medyada bulunan birçok hayran sayfası fotoğrafın ekran görüntüsünü alarak paylaşımlar yaptı. Hayranlıklarını belirten yorumlar yapan kullanıcılar ise paylaşılan o fotoğrafı görmek için haberimizi okumaya devam ediniz!

Sosyal medya üzerinden yapılan sık sık Hande Erçel ve Mavi benzerliği ise yorumlara neden oldu. Bunun üzerine Gamze Erçel bir paylaşım yaparak, Hande Erçel hakkında bir itirafta bulundu. Görenlerin hayran kaldığı fotoğraf ise Mavi ve Hande Erçel'den oluşuyordu. Sempatik bir poz veren Hande Erçel'in elinde ise minik Mavi vardı.

Güzellikleriyle dikkatleri üzerine çeken iki kardeş, son paylaşımlarıyla adeta mest etti. Hande Erçel'in yakından çekilmiş olan o fotoğrafında kusur arayanlar ise büyük bir yanılgıya düştü. Hande Erçel'in pürüzsüz yüzü, binlerce beğeni aldı. Elinde tuttuğu Mavi'nin vesikalık fotoğrafı ise birbirleriyle kıyaslanmayacak kadar çok benziyordu.

Kısa bir süre önce pasaport işlemleri için minik kızları Mavi'nin vesikalık fotoğrafını çektiren Gamze Erçel ve Hande Erçel, dikkatleri üzerine çekmişti. Annesinden çok teyzesine benzeyen Mavi'nin yüz tipi oldukça beğeniliyor. Sık sık Gamze Erçel'den daha çok Hande Erçel'e benzediği hakkında yorumlara karşın, Gamze Erçel ise "Tamam, kabul ediyorum. Aynılar" notunu düşerek paylaşım yaptı.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı