Gönül Dağı dizisinde deprem niteliğinde istifa!

18. bölümüyle 27 Şubat tarihinde gelen dizi, reytinglerde ise büyük bir başarı elde etti. Bu sezona damgasını vuran iddialı dizilerden biri olan Gönül Dağı dizisinin her bölümü merakla bekleniyor.

Yeni bölümde ise bir istifa depremi yaşanacak. İstifa depreminin hemen yanında ise Erkan bir kuyuda mahsur kalacak. Sefer ve Zahide ise Erkan’ı bulmak için ellerinden geleni yapıyor. Seyircisine farklı duygular yaşatan dizinin fragmanı ise büyük bir ilgi gördü. Birçok söz ise seyirciler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Erkan'ı kurtarmak için büyük bir çabaya giren Sefer ve Zahide, Erkan'ı düştüğü kuyudan çıkarabilecekler mi merak konusu olurken, bunun yanında Dilek'in Taner'le olan krizi de giderek büyümektedir. Taner ise Dilek'e bir sürpriz hazırlayarak, Dilek'in yüzünün gülmesine neden olacaktır. Halime ve Taner'in konuşmaması ise büyük bir soruna zemin hazırlar.

Halk Eğitim Merkezi sonunda hizmet vermeye başlamıştır. Ama birçok sorunda beraberinde gelmiştir. Bunun üzerine Gülsüm Hoca yardım istemek için soluğu Taner ve kuzenlerinin yanında alır. Halk Eğitim Merkezi'ndeki sorunu anlatan Gülsüm Hoca'ya Taner ve kuzenleri nasıl bir yardım edecek bilinmiyor ama sevenleri izleyenleri bir yol bulup sorunu çözeceklerinden emin.

Elektrik santralinin açılışında büyük bir hezimete uğrayan Münir Bey istifasını verir. İstifasından dönmeyeceğini dile getiren Münir Bey için hamle artık Ramazan'dadır. Ramazan Münir Bey'i istifasından vazgeçirecek mi?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak
Toyota, 2023 yılında 10,1 milyonluk üretim hedefini yakalayamadığını açıkladı