Görenler şoke oldu: İşte Müge Anlı'nın kızı

Burhan Akdağ ile evliliğinden dünyaya gelen Lidya Müge Akadağ isimli kızını bugüne kadar kimse adını dahi duymamıştı. Müge Anlı’nın bir çocuğu olduğu bile akıllara gelmezken Lidya Müge Akdağ’ın gönderdiği mektup programa damga vurmuştu.

2002 yılında dünyaya gelen Lidya Müge Akdağ’ın uzun zaman sonra ortaya çıkması çoğu kişide şaşkınlık etkisi yarattı. Müge Anlı’nın bugüne kadar neden açıklamadığı sosyal medyada tartışma konusu olurken çoğu kişi programa gelen mektupla Müge Anlı’nın bir kızı olduğunu öğrendiklerini söylüyor.

Aynı zamanda Lidya Müge Akdağ’ın fotoğraflarını görenler “Çok güzel Maşallah” yorumlarında bulunuyor. Uzun boylu genç ve güzeller güzeli bir kız olan Lidya, sosyal medyada günden konusu olurken annesi Müge Anlı’ya gönderdiği mektubun canlı yayın esnasında okunması da ekran başındakileri gururlandırdı.

Annesi adına fidan bağışında bulunan Lidya Müge Akdağ, hem Müge Anlı’yı hem de programdakilerin yüzünü güldürdü. Müge Anlı ise sözlerini kızının da annesi gibi böyle bir yolda emin adımlarla gitmesinden gurur duyduğunu belirterek ekran başındaki izleyicilere mektubu paylaştı.

Daha sezona yeni giriş yapan Müge Anlı’nın kızından böyle bir hediye alması da hem yüzünü güldürdü hem de gururlandırdı. Ekran başındaki çoğu kişi ise Müge Anlı’nın kızı olduğuna inanmadı fakat doğruyu öğrendikten sonra şaşkına döndüler. Burhan Akdağ ile aralarında yaşanan anlaşmazlıktan sonra boşanan Müge Anlı, kızının velayatini üzerine almıştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı
Bu özelliklere sahip olmayan otomobiller artık satılamayacak: 7 Temmuz son tarih!