Gözaltındaki evlilik teklifine Vali’den ''Cumhurbaşkanlı’ savunma

Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir’in FETÖ soruşturması kapsamında gözaltında bulunan Hâkim Fatma Çimen'e gözaltındaki onlarca kişinin önünde evlilik teklif ettiği iddia edilmişti.Çimen’in Vali Yardımcısı Demir’in...

Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir’in FETÖ soruşturması kapsamında gözaltında bulunan Hâkim Fatma Çimen'e gözaltındaki onlarca kişinin önünde evlilik teklif ettiği iddia edilmişti.
Çimen’in Vali Yardımcısı Demir’in avukatı aracılığıyla yapılan teklifi reddettiği bunun üzerine de tutanak tutularak yüzüğün avukata teslim edildiği haberleştirilmiş, haberde Demir’in daha önce de kentte görevli kamu memurlarına da benzer evlilik tekliflerinde bulunduğu vurgulanmıştı.

''İDDİALAR YALAN AMA…’

Sözcü'nün haberine göre, Vali Yardımcısı Mehmet Demir hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Hakim Fatma Çimen ile hemşeri olduğunu ve yaklaşık 3 aydır görüştüğünü belirten Demir “Kendisiyle görüşüyordum. Babasını da tanırım. Ancak gözaltında evlenme teklifi yaptığım yönündeki iddialar tamamıyla gerçek dışı.  Hem evlenme teklifi yapmak suç değil. Ne var bunda evlenme teklifi yapmış da olabilirdim. Sayın Cumhurbaşkanımız evlenmeyi öğütlemiyor mu? Ben de Allah rızası için evlenmek istiyorum. Ama bu haber tamamen beni ve devleti yıpratmayı amaçlayan çevreler tarafından ortaya atılan bir iddia. Ben kentin emniyetinden sorumlu vali yardımcısıyım. Haber maksatlı olarak karalama amaçlı'' dedi.

''GÖRÜŞTÜĞÜMÜZÜ BİLİYORLARDI’

İddiaların ''bu şekilde ortaya atılmasına’ gerekçe olarak Hakim Çimen ile görüştüğünün herkes tarafından bilinmesini gösteren Demir “Hakime hanım gözaltına alınanca hemen böyle bir iddia ortaya atmışlar. Zaten bu habere ilişkin gereken yasal işlemi başlattım'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İliç Maden Ocağı Faciası: TBMM'de Sunum ve Sonrası Çalışmalar Masaya Yatırıldı
"Bu bir resmi nikah töreni, duayı evinizde yapabilirsiniz" dedi! Sosyal medya yıkıldı!
Kastamonu'da Sulama Kanalında Başsız Ceset Bulundu: 3 Kişi Gözaltında
1 Milyon lira maaş alıyor! İsmail Küçükkaya canlı yayında gerçekleri açıkladı!
F.Bahçeli Futbolcularla İlgili Çarpıcı İddia ortaya atıldı! Fenerbahçe'de neler oluyor?