Hande Erçel bu kez piyasadan resmen silinecek! Fahriye Evcen son kozunu öyle bir oynadı ki; Burak Özçivit çok

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Fahriye Evcen'den sosyal medyayı yakıp tutuşturacak fotoğraflar geldi. Paylaşımını gören takipçileri ise eşi Burak Özçivit'in kıskanacağını düşünerek; 'Burak Özçivit kıskançlıktan deliye dönebilir!

Burak Özçivit ile evlendikten sonra ekranlardan uzaklaşan Fahriye Evcen, kısa süre önce bir bebek bezi markasının reklam yüzü olarak hayranlarının karşısına çıkmıştı. Sevilen oyuncunun ekranlara ne zaman döneceği bilinmiyor ama paylaştığı fotoğraflar günlük değil, daha çok özel bir davetteymiş gibi bir algı oluşturdu. İşte sosyal medya iddialarının görüşlerine göre Burak Özçivit'i bile kıskandıracak olan o görsel...

Çalıkuşu dizisinde hayat verdiği karakterle birlikte gönüllerde taht kurmuş olan Fahriye Evcen, en son ise Sonsuz Aşk dizisinde Zeynep karakterine hayat vermiş ve rolünün hakkını iyi bir şekilde yerine getirmişti. Kısa bir süre önce muhabirlerden gelen "Herhangi bir dizide oynamayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise gelen yapımların senaryolarına baktığını dile getirerek cevap vermişti. Peki, Fahriye Evcen nasıl bir paylaşım yaptı?

Kalp emojisi notunu düşerek paylaşım yapan Fahriye Evcen kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı. Üzerinde kırmızı ve saten bir elbise olan Fahriye Evcen dikkatleri üzerine çekmişken birçok ünlü isimden de beğenildiğine dair yorumlar aldı. Ebru Akel'in ise güzel oyuncunun fotoğrafına iki kez yorum attığı gözlerden kaçmadı!

Yüz güzelliği ve fiziğinin kusursuzluğuyla magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Fahriye Evcen' hayranları ise "Kadının her hali ayrı güzel", "Kusursuz", "Burak Özçivit kıskançlıktan delirebilir" gibi birçok yorum yaptılar. Nude tonlarında yapmış olduğu makyajı ve kırmızı elbisesiyle ön plana çıkan güzel oyuncu kısa sürede birçok beğeni ve yorum aldı.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Göbek atarak fenomen olan Cengiz’in kazancı dudak uçuklattı
Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı