Hande Erçel yıllarca ortaya çıkmasın diye uğraştı ama boşa çıktı! O görseller bir anda yayıldı! Ortalık cehenn

Hande Erçel yine herkesi şaşırtmayı başardı. Ortaya çıkan bu görseller ile ünlü oyuncunun hiç bilinmeyen hali gündemi bomba gibi sarsmayı başardı. İsmi magazin gündeminden hiç eksik olmayan güzel oyuncu bu görseller ile herkesin ağzını açık bıraktı.

Son dönemin en öne çıkan isimlerinden olan Hande Erçel, yine şok eden gerçeklerle ülke gündemine oturmayı başardı.  FOX TV ekranlarında yayınlanan ve Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı bu sefer herkesi sessizliğe boğdu. Dizide gösterdiği başarılı performansın yanında güzelliği ile de tüm dikkatleri üzerine çeken oyuncunun son çıkan fotoğrafları ise kimsenin tahmin edemeyeceği şekildeydi.

27 yaşındaki Hande Erçel dizilerin en çok aranan isimleri arasında yer alıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı her paylaşımla gündemi sarsan ünlü oyuncu bu defa hiç beklenmedik şekilde şaşırttı. Instagram hesabındaki 20 milyon takipçisi ile bu konuda elinde bir rekor tutan güzel oyuncu, son ortaya çıkan fotoğrafları ile hayranlarına şok yaşatmayı başardı.

Binlerce paylaşım yapıldı

Bu hallerinin ortaya çıkmasıyla sosyal medyada binlerce paylaşım ve yorum yapılan Hande Erçel’i hayranları hiç bu şekilde görmemişti. Son dönemde ismi sürekli sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunan Hande Erçel bu fotoğrafları ile de gündemdeki yerini korumakla kalmadı daha da yukarıya çıktı.

Hayranları şok oldu

Ablası Gamze Erçel ile birlikte ortaya çıkan bu fotoğraflar kıs süre içinde binlerce kez yeniden paylaşıldı. İsmi son dönemde, Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri olan Kerem Bürsin ile anılan güzel oyuncu aşk hayatı ve paylaşımları ile sosyal medyanın dilinen düşmek bilmiyor.

Bu fotoğrafları gören hayranları ise “yok artık!” sözleri ise sosyal medyada havada uçuştu. Dikkatlerden kaçmayan muhteşem değişim ise sosyal medyada çok tartışıldı. Kısa süre içinde fotoğraf üzerine sosyal medyada binlerce espri ve tepkiler dile getirilirken, ablası Gamze Erçel ile olduğu bu fotoğraflar ise takipçilerini çok şaşırttı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!