Hande Erçel'in serveti

Sen Çal Kapımı dizisinde başrole hayat veren Hande Erçel son zamanlarda yeni projelere imzasını atmış ve sosyal medyanın gözde isimlerinden birisi olmuştu.

27 yaşında milyarder olma yolunda ilerleyen Hande Erçel yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda bir diş macunu firmasının reklam yüzü olan ünlü oyuncunun o reklam için tamı tamına 2 milyon TL aldığı sosyal medya söylentileri arasında yer almıştı. Hatta Erçel’in 4 ayda toplam kazancının 3,5 milyon olduğu da belirtilmişti. Kariyer hayatında emin adımlarla yürüyen ünlü oyuncunun bir aksesuar için harcadığı para ise dengeleri değiştirdi.

Başarısına başarı katan ve gittikçe zirveye çıkan Hande Erçel magazin gündeminde adeta deprem etkisi yarattı. Ünlü oyuncunun geçtiğimiz hafta kullandığı bir aksesuarı için ödediği meblağ akıllara durgunluk verdi. O ücretin ardından ünlü oyuncunun takipçilerinden yanıt gecikmedi.

Hande Erçel aksesuarına ne kadar verdi?

Geçtiğimiz gün taktığı bir kolyeyle hayranlarından tam not alan Hande Erçel’in beyaz taşlı ve örgülü olan kolyeye tamı tamına 2.573,87 TL verdiği ortaya çıktı. Küçük bir aksesuara o kadar para veren ünlü oyuncuya takipçilerinden ardı arkası kesilmeyen eleştiri geldi.

Beyaz taşlı ve örgülü bir aksesuar tercih eden ve son derece şık bir görünüm kazanan Hande Erçel’in o aksesuar için 2.573,87 TL ödemesi sosyal medyanın diline düştü. Binlerce kişi ünlü oyuncunun ödediği meblağ karşısında, “Milyarder olunca nereye harcayacağını şaşırdın.”, “Anladık ki paranın sizin için bir değeri yok!” sözlerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı
CUPRA Mayıs ayında faizleri sıfırladı ve Leon ile Formentor modellerinde indirim fırsatı sunuyor!