Hayvana zulüm, hayvansevere işkence!

Korunun içinde yaşayan köpekler hayvan aktivistlerinin tüm çaba ve engelleme çalışmalarına rağmen ekipleri tarafından iğne ile vurularak toplandı. İBB ekiplerinin işleminin hukuksuz olduğunu öne süren hayvanseverler ise görevliler...

Korunun içinde yaşayan köpekler hayvan aktivistlerinin tüm çaba ve engelleme çalışmalarına rağmen ekipleri tarafından iğne ile vurularak toplandı. İBB ekiplerinin işleminin hukuksuz olduğunu öne süren hayvanseverler ise görevliler tarafından darp edildi. 

Toplatılan hayvanların arasından yaşlı olan köpeklerin de bulunduğunu belirten aktivistler, bayıltıcı iğnenin yaşlı köpekler için zararlı olduğunu ve iğne ile yakalama işlemi esnasında orada bulunması gereken veteriner hekimin olay yerine uzak olduğunu iddia etti.

İBB ekipleri ile hayvansever yurttaşlar arasında yaşanan gerilim sırasında Güzide Erden ve Ali Toroz İBB ekipleri tarafından darp edildi. 

Olay sonrası darp raporu alan aktivistler Doğancılar karakoluna giderek şikayette bulundu. Hiçbir gerekçe göstermeden küpeleri olduğu halde toplanan ve oldukça sosyal olan Validebağ’ın köpekleri Kısırkaya Barınağı’na götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!