Helin'in katiline istenen ceza belli oldu

İstanbul Pendik’te, kendisinden ayrılan eski kız arkadaşı lise öğrencisi 17 yaşındaki Helin Palandöken’i okul çıkışı pompalı tüfekle göğsünden vurarak öldüren, yanındaki iki arkadaşını da yaralayan Mustafa Yetgin...

İstanbul Pendik’te, kendisinden ayrılan eski kız arkadaşı lise öğrencisi 17 yaşındaki Helin Palandöken’i okul çıkışı pompalı tüfekle göğsünden vurarak öldüren, yanındaki iki arkadaşını da yaralayan Mustafa Yetgin (21) hakkında dava açıldı. Sosyal medya hesabında ''Gizli bir platonik sapığım var. Sokağa çıkmaya korkuyorum’ diye yazan İstanbul Ticaret Odası Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Helin Palandöken ve iki arkadaşının yolunu kesip elindeki pompalı tüfeği doğrultan Mustafa Yetgin’in, “Bu senin yeni sevgilin mi'' dedikten sonra tetiği peş peşe çektiği anlatıldı.Öte yandan, şahsın okul müdürünü de öldürmeyi planladığı da ortaya çıktı.

Hürriyet'in haberine göre, Yetgin hakkında ''tasarlayarak kasten öldürme’, ''kasten öldürmeye teşebbüs’, ''kasten yaralama’, ''silahla nitelikli yağma’ , ''tehdit’ ve ''genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması’ suçlarından, ''ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 21,5 yıldan 39,5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Olayla ilgili yürütülen soruşturmayı tamamlayan Anadolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından düzenlenen iddianamede ise şüpheli Mustafa Yetgin’in, ''tasarlayarak kasten öldürme’, ''kasten öldürmeye teşebbüs’ , ''kasten yaralama’ , ''silahla nitelikli yağma’ , ''tehdit’ ve ''genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması’ suçlarından, ''ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 21,5 yıldan 39,5 yıla kadar hapis cezası istendi. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilen iddianamenin kabul edilmesinin ardından, Mustafa Yetgin’in yargılanmasına başlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

İstanbul dahil kuvvetli sağanak geliyor
Dört burç bu hafta talihli
Uzmanlar ortaya çıkardı: İmzanız tüm karakterinizi ele veriyor!
Canan Karatay’dan acil uyarı: Gerçeği sağlık sahtesi zehir! Rengi ve kokusuna dikkat
Aldığı kilolarla şok etmişti! Solmaz Çiros'un son halini görenler inanmadı!