Hizb-ut Tahrir, medyayı hedef gösterdi

ABC Gazetesi-Başkent'te beş bin kişi ile hilafet konferansı düzenleyen Hizb-ut Tahrir, konferansı haberleştiren muhalif medyayı hedef gösterdi. Hizb-ut Tahrir'e yakın Köklü Değişim  dergisinin internet sitesinde yapılan haberde,...

ABC Gazetesi-Başkent'te beş bin kişi ile hilafet konferansı düzenleyen Hizb-ut Tahrir, konferansı haberleştiren muhalif medyayı hedef gösterdi. 

Hizb-ut Tahrir'e yakın Köklü Değişim  dergisinin internet sitesinde yapılan haberde, konferansı haberleştiren muhalif medya kuruluşlarının logoları kullanılarak, ''Düşmanlığınız Hilafete Değil, Onunla Hayat Bulacak Olan İslam’adır’ başlığıyla verilen açıklamada "Hilafeti istediğimiz için ise, bu topraklarda kökü bulunmayan, bu güne kadar Müslümanlara zillet ve günahtan başka bir şey vermeyen demokrat, laik ve sosyalist kesimler tarafından “yobaz'' olarak itham ediliyoruz" denildi. 

'CUMHURİYET'E KARŞI HİLAFET'

Hizb-ut Tahrir'in açıklamada tekrar Cumhuriyet'i hedef alınması gözden kaçmadı. Açıklamada "Oysaki kökü, tabanı ve geleceği olmayan bu zevata diyoruz ki, işte size hodri meydan! Demokrasiye karşı İslam’ı, Cumhuriyete karşı Hilafet’i, aciz ve sınırlı olan aklınıza karşı her türlü acziyetten uzak olan vahyi ve milliyetçiliğinize karşı ümmetçiliği konuşmaya, tartışmaya hazırız" ifadeleriyle cumhuriyet devrimleri bir kez daha hedef alındı. 

'KÖKSÜZ AĞACA TUTUNDUNUZ'

Köklü Değişim Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Süleyman Uğurlu da Twitter hesabından, "#HilafetKonferansina tahammül edemeyen laik Kemalist güruh uykudan uyanma ve gerçekle yüzleşme vakti geldi. Siz köksüz bir ağaca tutundunuz" mesajı paylaşıldı. 

"Kemalistlere ve Demokratlara ithafen derim ki; hayal olan Hilafetin geri gelmesi değil, çürümüş Cumhuriyetinizin 100. yılını görmesidir" ifadeleriyle cumhuriyet devrimine hakaret eden Uğurlu, devrimin 100'üncü yılını görmesinin 'hayal' olduğunu söyledi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Hırsızlar, Denizli'de Almanya'dan Gelen Çiftin İçki Koleksiyonunu Tüketti!
35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı davasında kırmızı bülten talepleri reddedildi
Azerbaycan'ın Doğu-Batı Ulaşımındaki Atılımı: BTK Demiryolu Genişliyor
Universal Music Group ile Tiktok anlaşma imzaladı!
Pençe Operasyonu Kahramanı Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen Şehit Oldu