"Hudut Namustu" pankartı asan Ahmet Çakmak: Video zorla çektirildi

Hudut namustu pankartı asan Ahmet Çakmak isimli gencin videosu sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Sosyal medyada birçok kullanıcı gencin hal ve hareketlerinden dolayı zorla çektirildiğini iddia etmişti. Çakmak, videonun zorla çektirildiğini iddia etti.

'Öfkeli Genç Türkler' imzalı 'Hudut namustu' pankartı asan gençlerden biri olan Ahmet Çakmak, geçtiğimiz gün Twitter hesabından bir video yayımlamış ve sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Sosyal medya da birçok kullanıcı, gencin hal ve hareketlerinden dolayı videonun zorla çektirildiğini iddia etmişti. Çakmak, videonun zorla çektirildiğini ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik zorla iftira attırıldığını söyleyerek şikayetçi oldu.

Gazeteci Nevşin Mengü, Ahmet Çakmak'ın emniyette şikayetci olduğu ifadeye ulaştı. Çakmak, davet üzerine Ankara Ülkü Ocakları Merkezi'ne gittiğini orada tehditle karşılaştığını ardından Abdurrahman isimli bir şahsın evine giderek video çektirildiğini iddia etti. Zorla çektirildiği söylenen videonun ardından da kendi rızası olmadan elinden telefonu alınarak Twitter hesabından tweetler atıldığını söyledi.

Nevşin Mengü'nün ulaştığı ifadeler şöyle:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Profesör Bektaş'tan deprem uyarısı: Doğu Karadeniz 3 riskli fay ortasında yer alıyor
Resmi Gazete'de yayımlandı: İşte Hukuk mesleklerine giriş sınavı yönetmeliği!
Bilinmeyen koronavirüslere karşı koruyucu bir aşı geliştirildi!
Ankara hava durumu: 8 Mayıs 2024 tarihinde Ankara'da hava nasıl olacak?
Türkiye haritası yeniden kıpkırmızı oldu: Haberler kötü!