Hüseyin Gülerce'den darbenin '1 numarası' iddiası: Adil Öksüz

Bir dönem Cemaat'in en önemli isimlerinden biri olan Hüseyin Gülerce, darbe gecesi Akıncı Hava Üssü'nde bulunduğu iddia edilen ve gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Adil Öksüz'e ilişkin açıklamada bulundu.Gülerce,...

Bir dönem Cemaat'in en önemli isimlerinden biri olan Hüseyin Gülerce, darbe gecesi Akıncı Hava Üssü'nde bulunduğu iddia edilen ve gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Adil Öksüz'e ilişkin açıklamada bulundu.

Gülerce, "Adil Öksüz o gece Akıncılar Üssü'nde görüntüleri olduğu söyleniyor. Varsa diye konuşuyorum. O zaman Öksüz darbe girişiminin kesinlikle 1 numarasıdır. Kesin. Bu darbe girişiminin merkez üssü Akıncı Üssü çıktı mı, çıktı. Orada da bu İlahiyat Yardımcı Doçenti görüldüyse kesinlikle 1 numara odur" dedi.

"Bunun 1 numara olduğu düşüncesini kuvvetlendiren bir şey daha var. Bu adam son 20 gün içerisinde, birisi darbe girişiminden 3 gün olmak üzere Pensilvanya'ya gitmiş" diyen Gülerce, "Kafamdaki şablona göre böyle bir darbenin son talimatlarını Fethullah Gülen son talimatlarını telefonla vermemiştir. Şifahi olarak vermiştir. Bir yardımcı ilahiyat doçenti Pensilvanya'yı kapı komşusu yapmış. Bu nasıl bir şey" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Arka Sokaklar'da Mesut ve Hüsnü Çoban Buluşması Ekrana Kilitledi!
TBMM, Fahiş Fiyatlarla Mücadele ve Uluslararası Anlaşmaları Ele Alıyor
Türkiye Genelinde Bulutlu Hava: 18 İl için Sarı Kodlu Uyarı!
İstanbul'daki 1 Mayıs Gösterilerinde 65 Şüpheliden 38'i Tutuklandı
Kadın Cinayetleri Raporu: Evli Kadınların Yüzde 59'u Eşleri Tarafından Öldürüldü