Hüsnü Mahalli 'barış' istedi

Gazeteci - Yazar Hüsnü Mahalli, "Ülkeye de bölgeye de bir an önce barış gelmeli" mesajı verdi.Bir süre önce tutuklanan, ardından ise yaşadığı sağlık sorunları dolayısıyla hastaneye kaldırılan Hüsnü Mahalli, taburcu edildi.Biyopsi...

Gazeteci - Yazar Hüsnü Mahalli, "Ülkeye de bölgeye de bir an önce barış gelmeli" mesajı verdi.

Bir süre önce tutuklanan, ardından ise yaşadığı sağlık sorunları dolayısıyla hastaneye kaldırılan Hüsnü Mahalli, taburcu edildi.

Biyopsi tahlillerinin sonuçlarını bekleyen Mahalli'nin evindeki ilk ziyaretçisi ise CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş oldu. Yarkadaş'a cezaevi ve hastanede yaşadıklarını anlatan Mahalli, CHP'nin verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Mahalli, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP milletvekilleri bizi hiç yalnız bırakmadı" dedi.

Cezaevinde kaldığı süre içinde, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu'yla hücre komşusu olduğunu belirten Mahalli, "Murat'ın da diğer Cumhuriyetçilerin de moralleri çok iyiydi" ifadesini kullandı.

Ziyaret sırasında ülke ve bölge gündemine ilişkin mesajlar da veren Mahalli "Temennimiz, ülkeye barışın gelmesi... Bunun ötesinde de yalnız ülkeye değil, bölgeye de barış gelsin. Çünkü ülkeye barış geldiği zaman, gerçekten bütün bölgeye barış gelecek diye inanıyorum. bunun mücadelesini verdiğim için zaten gözaltına alındım" diye konuştu. 

Barış için mücadele ettiğini belirten Mahalli, CHP'nin bu konudaki çabalarının çok önemli olduğunun altını çizdi.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş ise Mahalli'ye cezaevinde tutulan tüm gazetecilerin özgür kalması için verdikleri mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TBMM, Fahiş Fiyatlarla Mücadele ve Uluslararası Anlaşmaları Ele Alıyor
Türkiye Genelinde Bulutlu Hava: 18 İl için Sarı Kodlu Uyarı!
İstanbul'daki 1 Mayıs Gösterilerinde 65 Şüpheliden 38'i Tutuklandı
Kadın Cinayetleri Raporu: Evli Kadınların Yüzde 59'u Eşleri Tarafından Öldürüldü
Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!