İbo Show'da büyük yas! İbrahim Tatlıses hüngür hüngür ağladı, halk ağladı! Öyle bir şey yaşandı ki; tüm T

STAR TV Ekranlarının en sevilen programlarından biri olan İbo Show'da İmparator Tatlıses'in yakarışları izleyenlerin içlerine oturdu. Ne para ne servet hiçbirinde gözü olmayan Tatlıses Allah'tan sadece bir şey diledi...

Müzik şölenin ve eğlenceli dakikaların yaşadığı İbo Show'da her bölüm, her sahne seyircilerin akıllarında uzun bir süre yer ediyor. Her hafta programına konuk olarak davet ettiği isimlerle gündemi belirleyen İbo Show, son bölümünde ise Zekeriya Ünlü için konseptini değiştirdi. Zekeriya Ünlü bilindiği üzere kendisini sıra gecelerinde geliştirmiş ve çok büyük noktalara gelmişti.

İbrahim Tatlıses'te bunu bildiği için normal konseptinden çıkarak programına konuk olarak katılan şahane isim için tüm ekibiyle başarılı bir sıra gecesi düzenledi.  Sıra gecesi ekibini konuk olarak ağırlayan İbrahim Tatlıses, geceye damgasını vuracak sözleri ağlaya ağlaya dile getirince izleyenlerin içi paramparça oldu...

Zekeriya Ünlü ile sohbet ederken ses tonu hakkında çok özel bir açıklama yapan İmparator İbrahim Tatlıses, Allah'a yakarışlarda bulundu. Kurduğu her cümle ise özellikle hayranlarının içlerine oturdu. Sosyal medya üzerinden desteklerini dile getiren takipçileri "Güçlü ol İmparator, sen yıkılmazsın" sözlerini dile getirdi.

İbrahim Tatlıses; "Allah’ım benim sesimi bana geri ver. Sesimi vermiyorsan bile bana oturtmayı ver. Senden önüne gelerek rica ediyorum. Allah’ımsan, beni yaratansan bana sesimi ne olur geri ver. Derdi sen verdin, dermanı da sen ver.” sözlerini dile getirdikten sonra kendisini tutmayarak ağlamaya başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az