İbo Show'da gizemli olay sonunda çözüldü: İbrahim Tatlıses göz yaşlarına boğuldu

Çok uzun bir aradan sonra ekranlara dönen İbo Show, bu hafta ki bölümüyle herkesi göz yaşlarına boğdu. Eskilerden konuşan konuklar bakın neyi duyunca gözleri doldu?

İbrahim Tatlıses, Star TV ekranlarında yayınlanan ve yapımcılığını Polat Yağcı’nın üstlendiği İbo Show programıyla birlikte yıllar sonra reyting rüzgarlarını estirmeye devam ediyor. 12. bölümde; Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan’ı ağırlayan Tatlıses; eğlendirdiği kadar ağlattı da.

Ahmet Selçuk İlkan programın ortalarında hayatına dair ilk kez yayında bir şey açıklayacağını ifade ederek mikrofonu eline aldı. Söyledikleriyle İbrahim Tatlıses dahil olmak üzere o esnada stüdyoda bulunanlar ve ekranları başında izleyenlerin gözlerini doldurdu. O esnada Twitter’da konuyla ilgili binlerce paylaşım yapıldı ve gündem Ahmet Selçuk İlkan ile İbrahim Tatlıses konularıyla sallandı.

İbo Show’da Ahmet Selçuk İlkan; “İbrahim abi, ilk defa burada anlatmış olayım hatırası da burada iz bıraksın yıl 1989 ilk albüm çıkmış 45’lik ve ben istanbul üniversitesinde okuyorum dışarı bir çıktım, yüksek sesli bir şarkı; “zamanla solar en güzel hayaller, her şey yalan olur gerçek nedir ki?” Koştum, arkadaşım var yanımda; “bu şarkı benim şarkım dedim” içeri girdim, üzerinde söz: Deniz yetişi yazıyor. Şarkı benimdi, Unkapanı’na gittim, IMC’ye “bu benim” dedim. Kamuran Akkor ile orada tanıştıklarını anlattı.

Bu şarkı böyleyse, sende daha ne şarkılar var denildiğini ve şöhret basamaklarını böyle tırmandığını anlattı. Zamanında çok zor zamanlar geçirdiği bilinen ve şans eseri oradan geçerken kendi şarkısının çalındığını fark eden Selçuk İlhan’ın bu şekilde keşfedilmesi ve elinden tutulması oldukça takdir topladı. Ahmet Selçuk İlhan; bu başarısı ve kaderiyle birlikte herkesin dikkatini çekerken, bu esrarengiz olayı şimdiye kadar kimse bilmiyordu. İbo Show’da açıklayarak, nasıl bu günlere geldiğini ve ne zor günler geçirdiğini anlatmış oldu.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi