İbo Show'un rakibi yayından kaldırıldı mı?

Kanal D’de geçen hafta ilk yayın gününe başlayan Şarkılar Bizi Söyler programı seyirciden ilgi görmüş ve yeni bölümleri merakla beklenmeye başlamıştı.

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunuculuğunda olan Şarkılar Bizi Söyler programının yayınlanan son bölümü beklenen reytingleri sağlamasa da sosyal medyada yüksek bir etkileşim almıştı. Programın yeni bölümünün yayınlanmaması ise akıllarda soru işaretine neden oldu. Binlerce kişi arama motorlarında, “Şarkılar Bizi Söyler neden yayınlanmadı?”, “Şarkılar Bizi Söyler final mi yaptı?” sorgularına yanıt aramaya başladı.

Henüz yeni bir program olan ve Kanal D’de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler’in yeni bölümü dün akşam yayınlanmadı. Eğlence programı yerine ekranlara Star Wars geldi. Bu durumun ardından binlerce kişi programın yayınlanmamasıyla ilişkili olarak açıklama yapılmasını istedi. Konu hakkında ilk açıklama Sibel Can’dan geldi.

“Tarifsiz bir acı…”

Şarkılar Bizi Söyler programının sunucu koltuğunda oturan ses sanatçısı Sibel Can programın yeni bölümünün yayınlanmamasına ilişik olarak, “Öyle tarifsiz bir acı ki… Bitlis Tatvan’da yaşanan helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Ekranlara gelecek olan Şarkılar Bizi Söyler ileri bir tarihte yayınlanmaya devam edecektir!” sözlerini dile getirdi.

Sibel Can’ın Şarkılar Bizi Söyler programının yayınlanmaması hakkında yaptığı açıklama tüm dikkatleri üzerine çekti. Milyonlarca kişi oldukça ince bir düşüne olan bu davranışı takdir etti. Programın final yapmaması seyirciye rahat bir nefes aldırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!
Ucuz premium araç isteyenler dikkat! Lexus LBX Türkiye pazarına giriyor
Aston Martin, Alonso'nun Çin'de aldığı ceza için inceleme talep etti